New Balance en Stance droppen samen M997 ‘First of All’ editie

Kijk toch eens naar dit pareltje! De New Balance x Stance M997 ‘First of All’ heeft een oogstrelende kleurencombinatie en is vervaardigd van alleen de allerbeste materialen. Dat kan ook haast niet anders, want de schoen is het resultaat van een samenwerking tussen twee iconische merken: het in Boston gevestigde 'New Balance', en 'Stance' uit het zomerse San Clemente. En deze twee steden speelden een grote rol in de totstandkoming van deze sneaker.

Het leuke is dat de ontwerpteams van beide merken voor inspiratie simpelweg uit het raam hebben gekeken. Oké, we overdrijven natuurlijk een beetje, maar het verhaal achter deze sneaker als volgt: beide merken zijn afkomstig uit twee zeer contrasterende steden. New Balance komt uit Boston, een stad gelegen aan de Atlantische Oceaan die bekend staat om haar traditionele bakstenen gebouwen. Stance komt uit het altijd zonnige San Clemente in Californië. Een Amerikaanse stadje dat vooral bekend staat om haar heerlijke stranden, palmbomen en de Stille Oceaan.

En uitgerekend kleuren die dit representeren zien we terug in de M977 'First of All': het beige van het zand, het zalmroze van de bakstenen en het blauw van de oceaan. De sneaker vertelt het verhaal van hoe twee totaal verschillende merken, afkomstig uit tegenovergestelde Amerikaanse kuststreken, samen zijn gekomen om de M977 een flinke make-over te geven. De sneaker heeft een premium suède upper, en is voorzien van coole kleurstickers. En ohja, de sneaker is wel een beetje prijzig. Voor 259,95 istie van jou. Maar dan heb je ook wat: een exclusieve & prachtige sneaker die ontstaan is uit een cool concept! Check ook snel andere sneakers van New Balance in de webshop van theSneaker.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software