Adidas Deerupt

Er is geen merk dat zich meer op innovatie en technologische ontwikkeling focust dan adidas. Ze droppen aan de lopende band nieuwe designs en technologieën waar onze mond spontaan van openvalt. Dit was ook zo toen adidas in 2018 met veel bombarie de Deerupt aankondigde op de binnenplaats van het Louvre in Parijs. Tegelijkertijd riep Deerupt veel vragen op: “Waar is de beruchte Boost zool? Waar zijn de gebruikelijke blokken op de middenzool?” Maar vooral: “Waar zijn onze geliefde drie strepen?!” Met de baanbrekende Deerupt slaat adidas een volledig nieuwe weg in!

Het bijzondere Grid-design

Het silhouet van de adidas Deerupt doet sterk denken aan een gestripte versie van de klassiekers de adidas R1 en de adidas Tennis HU. Het ontbreken van bepaalde elementen betekent echter niet dat de nieuwe Deerupt daarmee aan schoonheid verloren heeft - integendeel: het nieuwste silhouet van adidas valt juist op door haar strakke, eenvoudige en geniale design. Het bovenwerk van de sneaker is volledig overtrokken met een raster van textiel. Ter inspiratie hoefde adidas alleen maar de eigen archieven in te duiken: de New York Runner en Marathon Trainer hadden al een raster over de gehele zool. Dit zorgde voor extra stabiliteit en structuur. Dit inspireerde de ontwerpers van adidas en ze besloten het raster door te trekken over de gehele upper. Dit Grid-design is gebaseerd op stratenplannen van metropolen als New York en Barcelona. Daarnaast kom je tegenwoordig overal grids tegen: in de natuur, in de stedenbouw en de architectuur. De grid is eenvoudig én complex!

Er zijn 2 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Adidas Dragon

0 sneakers

Adidas sneakers heren

5436 sneakers

Adidas sneakers voor dames

4217 sneakers

Adidas Supershell

0 sneakers

Adidas Yung 1

9 sneakers

Adidas Yeezy

103 sneakers

Zo ziet de toekomst er uit

Wie het bovenwerk van de Deerupt bekijkt zal niet verwachten dat deze schoen haar oorsprong heeft in de jaren ’80. De sneaker oogt namelijk strak en hypermodern. Vanaf de zijkant gezien heeft de schoen een driehoekige vorm – geen wonder dat de launch van de schoen plaatsvond bij de glazen piramide van het Louvre. De Deerupt heeft een ziel uit het verre verleden en het uiterlijk van de toekomst. De Deerupt prikkelt als geen ander!

De comfort-levels zijn hoog

Doordat de schoen is gemaakt van mesh heeft hij een perfecte fit en waait ‘ie lekker door. Deze sneaker is dan ook perfect voor de zomer. De EVA-zool zorgt voor een hoge mate van comfort en flexibiliteit waardoor je uren op deze schoen kan lopen. De gebruikelijke drie strepen ontbreken, maar de branding is wel degelijk terug te vinden op diverse plekken. Zo treffen we het adidas Originals logo aan op de hak van de sneaker en zien we ook de merknaam op de buitenzool én de binnenzool. De adidas Deerupt is vooral verkrijgbaar in felle kleuren. Het visnet achtige patroon op de upper in combinatie met de felle kleuren maakt deze schoen tot een echte eye-catcher!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software