Creative Recreation

Creative Recreation werd opgericht in Californië tijdens de lente van 2002. De geschiedenis van dit inmiddels zeer geliefde Amerikaanse merk bewijst dat een bedrijfsplan in de basis eigenlijk heel simpel kan zijn. Het zit namelijk zo: de oprichters Robert Nand en Ricardo Confinco waren indertijd niet tevreden met de schoenen die ze zelf konden kopen. Ze vonden dat de schoenenmarkt overspoeld was met schoenen en sneakers die niet of nauwelijks draagbaar waren. Ze wilden wat anders. En zo gebeurde het dat de twee ontwerpers de handen ineen sloegen met als plan om schoenen te ontwerpen die ze zelf ook écht graag zouden dragen.

Er zijn 3 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike sneakers

7470 sneakers

Hogan sneakers

35 sneakers

Saucony sneakers

502 sneakers

Timberland sneakers

475 sneakers

Paul Green sneakers

12 sneakers

Valentino sneakers

50 sneakers

Innovatief als geen ander

Ze stelden het ultieme doel om alle aangename eigenschappen van verschillende soorten schoenen te combineren en samen te brengen tot één schoen. En dat is het doel nog steeds. Hierdoor hebben de schoenen van Creative Recreation het comfort van een sneaker, met de hoge kwaliteit van een nette schoen. Zoals de naam al onthuld is de creativiteit van het ontwerpteam de drijvende kracht achter het merk. Creative Recreation staat bekend als enorm inventief, en als een merk dat constant in beweging is. En dat is duidelijk terug te zien aan de uitgebreide en diverse schoenen collectie. Ondanks de fraaie modellen die het merk te bieden heeft, blijven de ontwerpers onder het motto ‘stilstand is achteruitgang’ altijd zoeken naar de perfecte schoen. De constante missie om comfortabele en stijlvolle schoenen te ontwerpen drijft de schoenen van dit merk naar een ongekend hoog niveau. Elke schoen is in potentie dé eyecatcher van jouw kledingkast, en is tegelijkertijd veelzijdig en erg draagbaar.

Kwaliteit kent geen tijd

De sneakers van het merk zijn uniek en hebben een bijzonder hoog draagcomfort. Kwaliteit staat bij Creative Recreation namelijk erg hoog in het vaandel. Hierdoor gaan de schoenen vaak jaren mee. Niet alleen omdat de schoenen van een hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook omdat de looks tijdloos zijn en niet snel uit de mode zullen raken. Ook de prijs-kwaliteit verhouding zit wel goed; deze is door de ontwerpers bewust betaalbaar gehouden. Hierdoor is de keuze voor een sneaker van dit merk een veilige maar toch ook originele keuze. Aan sneakers van Creative Recreation zul je lang plezier bleven!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software