Nike Kaishi

Na het doorslaande succes van de Nike Roshe Run, besloot Nike in 2014 de Nike Kaishi sneakers in productie te nemen. Een lastige onderneming, als de voorganger van een schoen al door zoveel sneakerfans als een revelatie op sneakergebied wordt gezien. Wat voorop heeft gestaan in de ontwerpfase was het minimalistische ontwerp van de Roshe, naast uiteraard het gebruik van extreem lichtgewicht materialen. De Nike Kaishi sneakers zijn door de minimalistische look vanaf de introductie een groot succes gebleken en met de keuze voor opvallende kleuren en details is deze sneaker dan ook de perfecte keuze voor de veeleisende sneaker liefhebber. Dat sneakers meer zijn dan een paar sportschoenen wist je natuurlijk allang, dat je met de Nike Kaishi sneakers een subtiel fashion statement maakt weet je ook als je onze grote selectie doorbladert.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Roshe Run

5 sneakers

Nike Air Max 2016

0 sneakers

Nike Air Max Zero

1 sneakers

Nike Roshe Two

0 sneakers

Nike Air Span 2

0 sneakers

Nike M2K Tekno

3 sneakers

Nike Kaishi sneakers voor elke dag

We garanderen je dat je een klein probleem gaat krijgen, nadat je je Nike Kaishi gympen voor de eerste keer aan je voeten hebt geveterd. Je wilt ze namelijk het liefst nooit meer uit doen. De schoen is super lichtgewicht en de ademende materialen, waaruit de bovenschoen is vervaardigd, zorgen voor uitstekende ventilatie en droge voeten. Hoe hard je je ook inspant. De Nike Kaishi is niet alleen geschikt als ultieme urban dweller. Ook als je op zoek bent naar een paar sneakers die je kunt dragen naar de sportschool of tijdens het hardlopen, is de Nike Kaishi sneaker de perfecte schoen voor jou. Als je het ons zou vragen, zouden we gewoon twee paar Kaishi’s bestellen. Met het buitengewoon vriendelijke prijskaartje dat aan deze gympen hangt, is dat niet eens onhaalbaar.

Nike Kaishi sneakers voor dames en heren

De Nike Kaishi is geschikt voor zowel dames als heren. De dames Nike Kaishi modellen hebben vaak een lichtere kleur, zoals rood, roze of grijs. De heren kiezen liever voor een Nike Kaishi die wat robuuster oogt, zoals een zwart of een donker blauw model. Waar je ook voor gaat, de Nike Kaishi zit als gegoten!

Je Nike Kaishi’s bestel je veilig en eenvoudig online

Om er helemaal zeker van te zijn dat je de Nike Kaishi sneakers waar je oog op is gevallen ook echt zo snel mogelijk in huis hebt, bestel je je gympen online in je one-stop sneakershop. Bij theSneaker maken we altijd een zorgvuldige selectie en garanderen we dat je snel en duidelijk voor ogen hebt of je Nike Kaishi sneakers ook in jouw maat op voorraad zijn. Bestel daarom eenvoudig en 100% veilig je nieuwe Nike Kaishi’s online, dan loop je binnen een paar dagen met je nieuwste aanwinsten jaloerse blikken te stelen van vrienden en onbekenden. Mochten je Nike Kaishi sneakers toch tegenvallen (wat we ons niet kunnen voorstellen), dan kun je ze altijd zonder risico terugsturen en ontvang je je aankoopbedrag terug.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software