Supra sneakers

Hou je van gewaagde sneakers? Probeer dan eens een paar sneakers van Supra! Het merk weet zich te onderscheiden door haar unieke ontwerpen, gebruik van innovatieve materialen en hoge functionaliteit. Het vooruitstrevende merk is geïnspireerd door de skate-scene uit Californië en is altijd op zoek naar nieuwe en gedurfde designs. Veel grote namen binnen de skate- en muziekwereld zweren inmiddels bij een paar sneakers van Supra. En dat is ook helemaal niet zo gek, want met een sneaker van dit merk val je echt op. Wie wil er nou geen originele sneaker met een cool design die óók nog eens heel lekker loopt?

Voor en door skaters

Laat er geen misverstand over bestaan: Supra is al vanaf dag één een echt skatemerk. Oprichter Angel Cabada is zelf een fanatiek skater en maakte eerder al naam en faam in de skate-scene met zijn kledingmerk KR3W, welke de skinny jeans succesvol introduceerde in de skatewereld. Het idee was om met Supra schoenen te ontwerpen die zouden passen bij de skatekleding van KR3W. Supra betrok bekende skaters bij het ontwerpproces van de sneakers, en liet hen meedenken over de constructie en de stijl van de schoenen. Het idee was dat de sneakers een stuk minder lomp moesten zijn dan de schoenen die op dat moment trendy waren in de skatewereld. En in deze missie zijn ze met vlag en wimpel geslaagd. Het merk vandaag de dag ook erg geliefd bij mensen die absoluut geen idee hebben hoe ze met een skateboard overweg moeten. De verklaring hiervoor? Die is simpel. De sneakers zien er gewoon heel trendy uit, en vallen in de smaak bij iedereen met een verfijnd neusje voor stijl.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Converse sneakers

1607 sneakers

Gabor sneakers

455 sneakers

Geox sneakers

1801 sneakers

ECCO sneakers

98 sneakers

Diadora sneakers

359 sneakers

K-Swiss

29 sneakers

De iconische Supra Skytop

Het meest bekende model is de Supra Skytop, die ontworpen werd in samenspraak met legendarische skater Chad Muska. De high-top sneaker heeft de opvatting over skateschoenen voorgoed veranderd. Terwijl de sneaker in de skate-scene aanvankelijk met hoongelach werd onthaald, kunnen we inmiddels spreken van een echte klassieker. De iconische Skytop, die ook geliefd zijn in de hip-hop scene, zijn comfortabele sneakers waar je ook nog eens supertrendy mee voor de dag komt. Ze zijn origineel en gewaagd, zoals we dat van Supra gewend zijn. De Skytop is beschikbaar in allerlei felle kleuren, zodat je jezelf een flitsende look kunt bezorgen!

Bestel jouw paar Supra sneakers nu online op theSneaker.nl

Het is makkelijk om aan de top te komen, maar het is lang niet zo makkelijk om daar ook te blijven. En dat heeft Supra helemaal begrepen. Het Californische merk blijft zich opnieuw uitvinden, en zorgt ervoor dat de gebruikte technologieën en designs altijd innoverend zijn. Tegenwoordig zien we dat skate- en sneaker merken de stijl van Supra proberen te imiteren, maar Supra blijft de concurrentie altijd een stapje voor. Supra sneakers zijn trendy, kwalitatief en verfijnd. Is streetwear helemaal jouw stijl? Ga dan eens voor een Supra sneaker. Het assortiment op theSneaker.nl is zo veelzijdig dat we er zeker van zijn dat je bij ons de Supra sneaker van je dromen zult vinden. Of je ‘m nu in het rood, goud of ingetogen zwart wil: een paar Supra sneakers zijn onmisbaar voor de echte vooruitstrevende sneakerhead die op zoek is naar nieuwe en gedurfde designs!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software