K1X sneakers

Het Amerikaanse merk K1X is opgericht in 1993 en is een echt lifestyle-merk voor basketballers. Het merk is opgezet door de eigenaren van de sneakerwinkel KICKZ, omdat ze na jarenlang verkopen van basketball gear zo veel verstand hadden gekregen van outfits en schoenen, dat ze de tijd rijp vonden om zelf een lifestyle merk op te richten. De allereerste schoen die K1X in 2002 op de markt bracht, is de Chiefglider. Een high performance sneaker die in meer dan 20 variaties is geproduceerd. Een van de varianten werd zelfs ontworpen door Bobbito Garcia, de ultieme sneaker eindbaas.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Hogan sneakers

27 sneakers

Cruyff sneakers

126 sneakers

Hummel sneakers

128 sneakers

Geox sneakers

1801 sneakers

HUB sneakers

119 sneakers

Karhu sneakers

92 sneakers

Lovende kritieken van de pers

De reviews in verschillende lifestyle bladen van de Chiefglider waren meer dan lovend en K1X wist de NBA-ster Ron Artest te strikken om als eerste speler in de NBA op K1X sneakers te spelen. Hiermee was de naam van K1X gevestigd als merk van betekenis. In 2005 kwam K1X met de ‘Striclty Business’ en ‘Evo’ sneakers op de proppen, twee raszuivere ‘on court’ performers die in de basketbalwereld dan ook gretig aftrek vonden. Naast de echte court schoenen bracht K1X ook een aantal casual sneakers uit: de Lazy Layup, de Club Selecao, Look Ma, No Shoelaces, de Meet The Parents en tenslotte de H1ke sneaker, die werd ontwikkeld voor hiking en trekking. Vandaag de dag wordt K1X-Nation of Hoop in meer dan 25 landen verkocht. “Anderen hebben hun kans gehad, nu is K1X aan de beurt”, is dan ook het motto van dit Amerikaanse merk.

De grootste selectie K1X sneakers

Bij theSneaker vind je misschien wel de grootste collectie K1X sneakers die je je kunt voorstellen. Voor zowel dames, heren als kinderen ontwerpt K1X hippe en kwalitatief hoogwaardige sneakers, zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Van hoge basketbalschoenen tot lage casual en urban wear sneakers. Kies je maat en laat je verrassen door de hippe en cleane sneakers van K1X. De sneakers van K1X zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren, zodat er altijd een paar is te vinden dat aansluit bij je favoriete outfit. Met sneakers van K1X loop je gegarandeerd in de gaten en zullen bewonderende blikken je deel zijn. Het allerbelangrijkst is nog dat jij je voeten voorziet van een paar K1X sneakers die je een geweldig draagcomfort leveren. K1X sneakers koop je natuurlijk online bij theSneaker.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software