Sperry Top-Sider

De sneakers die gemaakt worden door Sperry Top-Sider zijn meer dan gewone sneakers. Het zijn de iconische bootschoenen die de basis vormen voor alle bootschoenen die ooit zijn ontworpen. Deze 100% American classics staan garant voor ultiem draagcomfort en geven je de uitstraling van een ervaren zeerot. Paul A. Sperry kwam met ontwerp van de Sperry Top-Sider sneaker op de proppen, omdat hij als fanatiek zeiler vaak uitgleed op het gladde dek van zijn zeilboot. Door schoenen te ontwerpen die waren voorzien van een speciaal geconstrueerde zool, werd niet alleen de veiligheid aan boord verhoogd maar zag ook een Amerikaans icoon het levenslicht.

Sperry Top-Sider sneakers zijn er voor iedereen

De herkenbare Sperry Top-Sider bootschoenen worden gemaakt voor dames, heren en kinderen. Niet alleen als je fervent zeiler bent zijn de Sperry Top-Sider sneakers de perfecte keuze voor het hele gezin, maar ook als je hoge eisen stelt aan draag- en loopcomfort van je sneakers is de Sperry Top-Sider de sneaker voor jou. Veel modellen uit het assortiment van Sperry Top-Sider zijn herkenbaar aan de veter die door de zijkant van de schoenen achter de hiel langsloopt. Ook de instappermodellen, die veel zijn gekopieerd door andere merken, herken je meteen aan de iconische vormgeving die dit Amerikaanse merk groot heeft gemaakt.

Er zijn 4 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Hogan sneakers

35 sneakers

Cruyff sneakers

443 sneakers

Geox sneakers

1728 sneakers

Tommy Hilfiger sneakers

591 sneakers

Clarks Desert Boot

9 sneakers

ARKK Copenhagen

53 sneakers

Sperry Top-Sider sneakers in verschillende materialen

Bij echte bootschoenen denk je vanzelfsprekend aan natuurlijke materialen. De Sperry Top-Sider sneakers die je vindt op theSneaker zijn dan ook gemaakt van natuurlijk leer, canvas of katoen en allemaal uitgerust met een zool van de beste kwaliteit natuurlijk rubber. Je trotseert met het grootste gemak de elementen op je Sperry Top-Sider sneakers en ook het onderhoud is door de materiaalkeuze een fluitje van een cent. Voor mensen die graag een wat hogere sneaker willen dragen, zijn er bijvoorbeeld de Sperry Top-Sider Bahama sneakers. Dit zijn sneakers die je voet en enkels extra goede ondersteuning bieden met de klasse en uitstraling van Sperry Top-Sider.

Sperry Top-Sider sneakers bestel je veilig online

Om te kunnen zoeken in de grootste selectie Sperry Top-Sider sneakers, hebben we ons best gedaan om zo veel mogelijk Sperry Top-Sider sneakers voor je bij elkaar te brengen. Met onze filters op de site zie je bovendien snel of jouw model in jouw maat nog beschikbaar is. theSneaker is niet voor niets je one-stop sneakershop voor Sperry Top-Sider.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software