Nike Air Max Invigor

Inderdaad, je ziet het goed! De Nike Air Max Invigor is geïnspireerd op de legendarische Nike Air Max 95. De Air Max 95 is één van de meest succesvolle sneakers ooit en kreeg logischerwijs veel nakomelingen. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat de Nike Air Max Invigor familie is: de schoen heeft dezelfde bouw, esthetiek én performance!

Gebaseerd op de anatomie van het menselijke lichaam

De bouw van de Air Max 95 werd door Nike designer Sergio Lozano gebaseerd op de anatomie van het menselijke lichaam. Hier zien we ook elementen van terug in de Air Max Invigor. De meest opvallende overeenkomst zijn de gestreepte panelen op de zijkant van de schoen, die de ribben representeren. Ook heeft de Nike Air Max Invigor een ademend bovenwerk van mesh, welke de huid representeert, die ervoor zorgt dat je voeten altijd lekker koel blijven. Het mesh zorgt voor een uitmuntende ventilatie, op welk moment van de dag dan ook. Deze sneaker is daarom zowel te rocken onder een paar jeans in de winter als onder een korte broek tijdens een hittegolf.

Er zijn 2 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Air Max 90

270 sneakers

Nike Air Max 270

130 sneakers

Nike Air Max Excee

87 sneakers

Nike Air Max Bolt

3 sneakers

Nike Air Max SC

93 sneakers

Nike Air Max Dawn

9 sneakers

Een Air Unit waar je U tegen zegt

Maar.. wat is er dan eigenlijk anders aan deze nieuwe sneaker? Nou, het verschil zit ‘m vooral in de Air Unit. Terwijl de Air Max 95 een Air Unit heeft onder zowel de middenvoet als de hiel heeft de Air Max Invigor dit alleen onder de hiel. Maar deze is wél een stuk dikker en loopt 270 graden rondom de hak door. En dit geeft een geweldige demping, een maximale ondersteuning en optimaal loopcomfort. Dat kunnen wij je verzekeren! Verder zorgt het 6-gaats vetersysteem voor een optimale grip en stabiliteit bij iedere beweging. De schoen is uitgerust met een wafel buitenzool met massief rubberen pads welke tractie en duurzaamheid garanderen.

Haal vandaag nog jouw paar in huis!

Haal het stoere broertje van de Air Max 95 snel in huis. De Air Max Invigor heeft een tijdloze en moderne uitstraling en is daarnaast elegant, comfortabel en enorm stijlvol. Wat wil je nou nog meer van sneaker? Waar je ook naar op zoek bent, de Air Max Invigor heeft het. De sneaker is het meest geliefd in het zwart, maar ook te verkrijgen in kleuren zoals wit, grijs, groen, roze en blauw. En al deze colorways zijn uiteraard eenvoudig te bestellen via theSneaker.nl, de beste sneakerzoekmachine van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software