Nike M2K Tekno

Tijdens de New York Fashion Week van 2018 verschijnt er bij de show van toonaangevende ontwerper John Elliot een model op de catwalk met een paar op dat moment nog onbekende Nike’s aan haar voeten. Een siddering van opwinding gaat door de zaal. Later werd uit de doeken gedaan dat het de nieuwe Nike M2K Tekno betrof: een moderne interpretatie van de legendarische Nike Air Monarch uit 2002.

Dad sneakers: de musthave van dit jaar

Nike speelde met de release gewiekst in op de dad sneaker trend - en dat dad sneakers momenteel een ware hype zijn, dat moge duidelijk zijn. Van het betaalbare Fila tot en met het peperdure Balenciaga: ieder merk heeft inmiddels wel een dergelijke chunky sneaker in haar collectie opgenomen. Ze zijn nou eenmaal hot en happening. En de M2K Tekno is Nike’s antwoord op deze trend! Toch is het model niet helemaal nieuw. De retro look van de sneaker verraadt het al een beetje: het silhouet is geïnspireerd op de eigen legendarische Nike Air Monarch uit 2002. De royale look van de Monarch is gecombineerd met de esthetiek van de hedendaagse streetwear.

Er zijn 2 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

De vernieuwende 90’s sneaker met DNA van de Air Monarch

Het bovenwerk van de Nike M2K Tekno bestaat uit layers die vervaardigd zijn van verschillende soorten materialen: leer, kunststof en textiel. Deze verschillende texturen hebben ieder een eigen look & feel en zorgen voor een frisse en futuristische look. Diverse designelementen van de Air Monarch zijn overgenomen of subtiel aangepast aan de trends van dit jaar. De sneaker heeft een chunky zool die gemaakt is van een extra dikke schuimlaag waardoor ‘ie ook nog eens super comfortabel is. Diverse mini-Swooshes op de upper en een massieve heel counter maken het design van de schoen helemaal af.

Nike M2K Tekno online kopen doe je via theSneaker.nl

De Nike M2K Tekno is te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren. Geheel gehuld in het zwart, groen of felrood. Heb je ‘m toch liever multicolored: wit met paarse, rode of blauwe accenten? Wat je ook wil, we hebben het bij theSneaker.nl allemaal voor je. Nog een pluspunt is de prijs van de schoen. In vergelijking met andere populaire sneakers is deze namelijk lekker laag. De sneaker is met haar chunky look, optimale comfort en betaalbare prijs één van onze bestsellers. Haal snel een paar in huis, voordat ze allemaal weg zijn!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software