Nike Roshe Run

Toen Nike in 2012 met de Nike Roshe Run op de markt kwam, is de schoen eigenlijk meteen een instant classic geworden. Het strakke en minimalistische ontwerp van de designer Dylan Raasch draagt dan ook een complete ontwerpfilosofie in zich mee. Inspiratie deed Raasch op in de Japanse Zen filosofie en Roshe betekent dan ook letterlijk ‘oude leraar’ of Zenmeester. De kunst van het weglaten is bij het ontwerp van de Nike Roshe Run tot in de perfectie doorgevoerd. Dat voel je als je deze sneaker draagt en dat zie je als je hem in je handen houdt.

Less is more in de Nike Roshe Run

Dylan Raasch heeft de Nike Roshe sneaker teruggebracht tot de essentie van een hardloopschoen. Alle onderdelen die niet direct nodig waren om een schoen geschikt te maken voor een hardloper zijn volledig gestript. Wat overbleef was een schoen die perfecte steun biedt aan de hiel en voldoende demping om blessures te voorkomen. Rondom deze basis is de schoen opnieuw opgebouwd met minimalisme, comfort en looks als hoofdingrediënten voor een schitterende sneaker die je gewoon niet meer uit wilt doen.

Er zijn 5 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Internationalist

9 sneakers

Nike Air Max Invigor

2 sneakers

Nike Air Max 720

1 sneakers

Nike Air Max Motif

1 sneakers

Originele kleuren en accenten

De Nike Roshe Run is verkrijgbaar in zeer veel originele kleuren en designs. De neutrale kleuren wit, zwart en grijs van de Nike Roshe Run zijn geschikt voor zowel dames als heren. De opvallende kleuren roze, (licht) rood en (licht) blauw zijn erg geliefd bij de dames. Terwijl de Nike Roshe Run in de donkerdere tinten groen, blauw en rood weer erg geliefd zijn bij de heren. Nooit zal het uiterlijk van de schoen ten koste gaan van het draagcomfort, waardoor de Nike Roshe een sneaker is die je niet alleen kunt dragen tijdens het hardlopen, maar ook onder een goede jeans of andere casual outfit. De Nike Roshe Run is een tijdloze sneaker die je altijd en overal kunt dragen. En wilt dragen, die garantie geven we je.

Roshe Run wordt de Nike Roshe One

In april 2015 heeft Nike de Roshe Run omgedoopt tot de Nike Roshe One. Dit zou kunnen verraden dat Nike grote plannen heeft met de Roshe en binnenkort met een versie twee op de markt gaat komen. Niet zo heel verwonderlijk als je je bedenkt hoe populair de Nike Roshe Run is. De sneaker lijkt na 3 jaar al een klassieker te zijn geworden in de lijn van Nike hardloopschoen.

De Roshe bestel je natuurlijk eenvoudig online bij theSneaker.nl. Wij hebben een enorme selectie Nike Roshe Run sneakers voor je verzameld. Zowel voor dames, heren, kinderen als baby’s shop je je gympen comfortabel en veilig vanuit je luie stoel. Met een paar simpele klikken en met de juiste instellingen van de filters, vind jij je nieuwe Nike Roshe sneakers in jouw maat binnen een paar minuten. Wist je trouwens dat je de Nike Roshe Run sale items eenvoudig kan vinden door op prijs te sorteren? Je krijgt dan de goedkoopste sneakers meteen te zien, zodat jij het ideale Nike Roshe Run paar kan bestellen dat in de sale is!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software