Nike Air Max Zero

Vreemd om je sneakers de toevoeging Zero te geven? Toch niet. De Nike Air Max Zero sneakers zijn namelijk het boegbeeld van de complete Air Max serie die Nike op de markt heeft gebracht. Het begin van alles, zou je kunnen zeggen. Het nulpunt van waaruit een niet meer weg te denken sneaker-innovatie is voortgekomen. Het allereerste ontwerp van deze schoenen werd in 1984 al gemaakt door Nike’s ontwerper Hatfield. De inspiratie om een open Air unit in de zool aan te brengen, deed Hatfield op in Parijs na een bezoek aan het Centre Pompidou. De rest is geschiedenis. De Nike Air Max Zero sneakers zijn de prototypes waarop de Nike Air Max One zijn geënt en bijna drie decennia is het originele ontwerp min of meer vergeten in de Nike design kluis. Tot 2015. Om inspiratie op te doen voor nieuwe ontwerpen kwamen de designers van Nike de tekeningen en het allereerste model van de Nike Air Max Zero sneaker tegen en het zal je niet verbazen dat ze meteen enthousiast werden.

De moeder van alle Nike Air Max schoenen

Het bijna industriële ontwerp, gecombineerd met de signature Air unit in de zool maakt de Nike Air Max Zero sneakers onmiskenbaar de bakermat van alle Nike Air Max modellen. Om de schoen aan de vergetelheid te onttrekken is het ontwerp bijna één op één behouden gebleven en is de Nike Air Max Zero alsnog ontwikkeld. Volkomen terecht, als je kijkt naar de impact die het design van Hartfield op de ontwikkeling van alle sneakers, van alle fabrikanten, heeft gehad. Ultiem loopcomfort werd door de Air Max technologie niet alleen de norm, Hartfield heeft onbewust met de Nike Air Max Zero de standaard gezet voor pasvorm, loopcomfort en esthetiek. Hoewel je je van een toonaangevende ontwerper als Hartfield natuurlijk af moet vragen of de man ooit iets onbewust heeft gedaan.

Koop je Nike Air Max Zero sneakers online

Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken en state of the art materialen, is de Nike Air Max Zero sneaker een schoen geworden waar veel andere sneakers aan worden afgemeten. Om zeker te zijn dat je jouw nieuwe paar Nike Air Max Zero sneakers zo snel en eenvoudig mogelijk in huis kunt halen, hebben we op theSneaker een grote selectie gemaakt bij de bekendste en meest betrouwbare leverancier van deze absolute klassieker. Bestel je Nike Air Max Zero sneakers vandaag nog online, dan kun je nog deze week je voeten het beste cadeau geven dat ze zich kunnen wensen.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software