New Balance 410

Weinig mensen weten dat New Balance een schoenenmerk is, dat is ontstaan uit de ambities van een man die loopcomfort als uitgangspunt had in zijn bedrijfsfilosofie. Met de ontwikkeling van speciale binnenzolen, die de voet te allen tijde perfecte steun boden, is de basis van New Balance in wezen gelegd. De New Balance 410 sneakers zijn een toonbeeld geworden van deze filosofie van het Amerikaanse merk. De sneakers is briljant in zijn eenvoud, zonder op enig moment in de vormgeving concessies te doen aan draagcomfort of hipness. Een echt retro-schoen, die helemaal is opgebouwd met gebruikmaking van de laatste technieken en materialen. De New Balance 410 zou je met gemak een design classic kunnen noemen, omdat deze sneaker wel erg dichtbij de oorsprong van een sportschoen is gebleven. Nergens is de New Balance 410 schreeuwerig of opvallend, en juist daarom is het een sneaker die opvalt en bewondering oogst.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

New Balance 996

30 sneakers

New Balance 5740

10 sneakers

New Balance 990

9 sneakers

New Balance XC72

2 sneakers

Voor iedereen een New Balance 410

Juist omdat een tijdloze klassieker door iedereen gewild is, heeft New Balance de 410 ontwikkeld voor iedereen die schoenen draagt. Of je nu zelf graag de stad onveilig wilt maken op deze gympen, of je baby in een paar super hippe klassiekers naar de crèche wilt brengen: de New Balance 410 is een sneaker die iedereen past en iedereen staat. Door de grote keuze die je hebt in kleuren, is er altijd wel een paar te vinden dat perfect aansluit bij jouw stijl en outfits. Om het voor je kinderen makkelijk te maken zijn de New Balance 410 sneakers ook leverbaar met een handige klittenbandsluiting, die vooral voor de allerjongsten een hoop gemak geven.

New Balance 410 sneaker kopen doe je bij theSneaker

Omdat theSneaker vindt dat je altijd de grootste keuze moet hebben als je een paar gympen koopt, zoeken wij de meest toonaangevende sneakers voor je uit en brengen ze voor je samen. In alle mogelijke kleurvarianten en dessins. Ook met de New Balance 410 hebben we ons best gedaan om je het grootste aanbod voor te kunnen schotelen. Bovendien koop je via theSneaker altijd 100% veilig en ben je verzekerd van een uitstekende garantie. Niet goed, geld terug is wat ons betreft een absolute voorwaarde voor online winkelen. Jouw one-stop sneakershop loopt graag net wat harder voor je.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software