Pantofola d’Oro

Toen in 1886 de oude Lazzarini een winkel in Ascoli Piceno opende is dit bekende Italiaanse merk ontstaan. Maar toen zoon Emidio Lazzarini in de jaren ’50 het bedrijf van zijn vader overnam is het merk Pantofola d’Oro pas echt bekend geworden. In eerste instantie met worstelschoenen, die Emidio voor zichzelf had ontworpen vanwege de slechte kwaliteit schoenen die beschikbaar waren, maar halverwege de jaren ’50 ook vooral met voetbalschoenen. Emidio Lazzarini nam contact op met de lokale voetbalclub, Ascoli Calcio 1898, en begon met het ontwerpen van schoenen voor de spelers. Toen John Charles van Juventus hoorde van de op maat gemaakte schoenen door Lazzarini, liet hij ook een paar maken. Hij noemde zijn nieuwe kicksen Pantofola d’Oro, oftewel gouden pantoffels, en de merknaam was definitief geboren.

Moderne sneakers van Pantofola d’Oro

Door de vormgeving en de materiaalkeuze van dit Italiaanse merk, zijn de Pantofola d’Oro sneakers altijd direct herkenbaar. De sneakers zijn elegant en altijd voorzien van de merknaam Pantofola d’Oro. Ook de drie sterren die het merk Pantofola d’Oro voert zijn subtiele elementen die de sneaker de extra uitstraling geven en het gezicht van dit topmerk kenmerken. Pantofola d’Oro sneakers zijn er voor zowel dames, heren als kinderen. De referentie in alle modellen die gemaakt wordt naar de roots van het merk, namelijk de voetbalschoen, maken dat je met een paar Pantofola d’Oro sneakers altijd opvallend voor de dag komt.

Pantofola d’Oro sneakers voor elk moment

Omdat de sneakers van Pantofola d’Oro elegant en stijlvol zijn ontworpen, kun je je sneakers makkelijk combineren met veel van je outfits. Of je je Pantofola d’Oro sneakers nu wilt dragen onder een jeans, een rok of een goede chino, deze gympen belemmeren je nooit in je keuze. Door te kiezen voor een minimalistisch design in de zool en de opbouw van de schoen, kun je met een paar Pantofola d’Oro sneakers eigenlijk nooit de mist in gaan.

Pantofola d’Oro bestel je online op theSneaker

Als je op zoek bent naar een specifiek paar Pantofola d’Oro sneakers, maar ook als je lekker uitgebreid wilt kijken welke modellen beschikbaar zijn, hebben we op theSneaker misschien wel de grootste selectie Pantofola d’Oro schoenen voor je bij elkaar gebracht. Vanuit je luie stoel bestel je je favoriete sneakers eenvoudig en 100% veilig. En met een beetje geluk loop je nog de volgende dag op je gouden pantoffels aan je voeten.

Er zijn 3 sneakers gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2021 — thesneaker.nl — development by Harris Software