Nike Air Max 720

De Nike Air Max 720 is het laatste meesterwerk afkomstig uit het Nike laboratorium. De flitsende sneaker werd gereleased in 2019 en heeft een futuristisch design dat gekenmerkt wordt door de grootste en dikste Air Unit aller tijden én het gebruik van milieubewuste materialen.

Innovatief als geen ander

Nike staat al meer dan drie decennia voor innovatie en vooruitgang. Het iconische dempingsysteem met de zichtbare Air Unit werd in 1987 op de markt gebracht en heeft inmiddels legendarische proporties aangenomen. Waar je ook bent; Air Max sneakers sieren er het straatbeeld. En net wanneer je denkt dat de Air Max technologie haar hoogtepunt bereikt heeft slaagt Nike er met de Air Max 720 in het voor de zoveelste keer een nieuwe dimensie te geven.

Er zijn 1 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Air Max 270 React

3 sneakers

Nike Air Max Terrascape 90

5 sneakers

Nike Air Max Motif

1 sneakers

Just go bigger

De 720 tilt de Air Max technologie naar een totaal nieuw level. Het signature detail van de schoen is onmiskenbaar de Air Unit, deze loopt namelijk door over de gehele zool. Van je hielen tot aan je tenen: the big ass Air Bubble has got you covered! De zool is zichtbaar vanuit alle hoeken en standen en is daarmee de absolute blikvanger van het model. De Air Unit is zowel horizontaal als verticaal 360° zichtbaar: 720 dus. Door de nieuwe constructie rust je hele voet op een heerlijk zacht bedje en ervaar je een demping waar je tot voorheen alleen maar van durfde te dromen.

Modern én milieubewust

De robuuste upper is gemaakt van mesh met een golvende structuur en heeft een mini swooshje op de zijkant. Dit geeft de schoen een minimalistische en futuristische look die helemaal past in de huidige fashion trends. Maar wil je weten wat wij écht vet vinden aan de 720? Het milieu speelt - zoals het hoort - een steeds belangrijkere rol bij Nike. Het dempingsysteem van de sneaker is voor 75% gemaakt van recycled materiaal. Naast de coole looks is de Air Max 720 dus ook nog eens een hele verantwoorde keuze.

Haal vandaag nog jouw paar in huis

Bij theSneaker.nl hebben we het grootste aanbod Nike Air Max 720 sneakers van Nederland. We verzamelen alle modellen van de beste webshops van Nederland onder één dak en bieden de mogelijkheid om te filteren op zaken zoals kleur, grootte, maat én prijs. Hierdoor vind je jouw gewenste paar in slechts een aantal simpele stappen. We wensen je veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software