Le Coq Sportif sneakers

Het Franse merk Le Coq Sportif werd in 1947 opgericht nadat het al enkele jaren actief was op de markt van sportschoenen en -kleding. Sinds in 1949 het wereldberoemde logo van de haan in een driehoek werd gekozen, is het merk amper nog weg te denken in de sportwereld. Le Coq Sportif betekent ‘de sportieve haan’ en refereert daarmee aan het nationale symbool van Frankrijk: de haan. Behalve sneakers is Le Coq Sportif ook een bekende naam in de wereld van sportkleding. Vooral de fraaie wielertruien waar decennialang de renners in de Tour de France in rondreden, spreken tot de verbeelding. Le Coq Sportif sneakers kenmerken zich uiteraard door het opvallende logo en de uiteenlopende stijlen in de collectie. Hierdoor is er altijd wel een paar sneakers van dit merk te vinden die passen bij de stijl die jij wilt laten zien.

Er zijn 9 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Adidas sneakers

10404 sneakers

Asics sneakers

625 sneakers

Cruyff sneakers

328 sneakers

Geox sneakers

54 sneakers

Tommy Hilfiger sneakers

226 sneakers

Skechers sneakers

2229 sneakers

Le Coq Sportif sneakers voor iedereen

Het Franse merk met de haan maakt sportieve sneakers voor iedereen. Niet simpelweg voor mannen, vrouwen en kinderen maar ook nog eens in uiteenlopende stijlen. Door deze enorme diversiteit aan stijlen, is Le Coq Sportif een merk geworden dat door iedereen gedragen kan worden, zonder een style clash te veroorzaken. Of je nu kiest voor een paar casual gympen die je onder je jeans wilt dragen of voor een paar fraaie retro tennisschoenen, Le Coq Sportif heeft het allemaal in de collectie. Ook de kindersneakers van Le Coq Sportif zul je veel tegenkomen op schoolpleinen. Door hoogwaardige materialen te gebruiken in verrassende ontwerpen lopen ook veel kinderen weg met dit merk.

Le Coq Sportif sneakers koop je online

Voor de meest uitgebreide selectie sneakers van Le Coq Sportif voor zowel dames, heren als kinderen, ben je bij theSneaker op het juiste adres. We hebben met de grootst mogelijke zorg de beste aanbiedingen en breedste collectie voor je verzameld, zodat we zeker weten dat jij je Le Coq Sportif sneakers zult kunnen vinden. Le Coq Sportif sneakers kopen doe je dus veilig en ontspannen vanuit je luie stoel. Met een paar klikken kun je ervoor zorgen dat je je sneakers zo snel mogelijk in huis hebt. De sneakers van Le Coq Sportif zijn leverbaar in een groot aantal materialen en kleuren, we wensen je dan ook veel succes en plezier met het uitzoeken van je nieuwe Le Coq Sportifs!

Sitemap Blogs
© 2023 — thesneaker.nl — development by Harris Software