Nike Air Max 2016

Stel je eens voor. Je zit ergens rustig een kop koffie te drinken en ineens komt er iemand binnen die meteen opvalt. Het lijkt alsof hij zich zwevend voortbeweegt en je moet echt drie keer kijken voordat je ziet dat er wel degelijk zolen onder z’n schoenen zitten. Dit zijn nou de Nike Air Max 2016 sneakers. Gympen die het concept van Nike Air naar een volledig nieuw plan tillen en demping als het ware opnieuw definiëren.

Nike Air Max 2016: optimale demping

Het ontwerp van de Nike Air Max 2016 is in alle opzichten revolutionair te noemen. Nike heeft het Air Max systeem doorontwikkeld en door middel van een buisvormige constructie een volledige demping onder de gehele voet gerealiseerd. Door de speciale opbouw van de compartimenten in de Nike Air Max 2016, wordt de impact van een landing van de voet gelijkmatig en proportioneel over de volledige lengte van de voetzool verdeeld. Dit voorkomt niet alleen erg veel blessures bij hardlopers, maar zorgt er ook voor dat de Nike Air Max 2016 de perfecte sneaker is om de hele dag te kunnen dragen onder een casual outfit. De zool, uit een stuk, is door de luchtcompartimenten onder de hele voet ook nog eens enorm flexibel. Juist voor hardlopers is dit systeem een garantie voor een optimale grip en afwikkeling op elke ondergrond die je kunt tegenkomen.

Pasvorm zoals het hoort

Door in de Nike Air Max 2016 gebruik te maken van een nieuwe generatie mesh, kunnen je sneakers optimaal ademen en blijven je voeten zelfs tijdens de meest intensieve inspanningen droog. De Flywire sluiting draagt eraan bij dat de schoen optimaal aansluit aan je voet en zorgt ook nog eens voor een zeer snelle sluiting. Het rubber dat is gebruikt voor de ontwikkeling van de speciale Air-zool is van een duurzame kwaliteit maar toch zo flexibel, dat het draagcomfort op geen enkele manier wordt verkleind. Je koopt je Nike Air Max 2016 natuurlijk veilig en zeker online in onze shop, waar we een zeer ruime selectie sneakers voor je bij elkaar hebben gebracht. Nike Air Max 2016 sneakers zijn misschien wel de meest innovatieve sneakers die we in de afgelopen jaren zijn tegengekomen en ze zien er ook nog eens heel erg goed uit. Waar wacht je nog op? Koop je Nike Air Max 2016 sneakers vandaag nog online bij theSneaker.

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Air Max sneakers

1583 sneakers

Nike Air Max 1

403 sneakers

Nike Air Max 90

229 sneakers

Nike Air Max 2017

0 sneakers

Nike Air Max 97

103 sneakers

Nike Air Max 270

145 sneakers

Nike Air Max 720

0 sneakers
Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software