Nike Roshe Two

Tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 bracht Nike de legendarische ‘Rosherun’ uit. Deze schoen heeft natuurlijk helemaal geen introductie meer nodig. De Rosherun groeide uit tot het meest geliefde Nike silhouet van het afgelopen decennia. Waar je ook keek; op elke straathoek stond wel iemand trots te pronken met deze sneakers aan zijn voeten. Toen de schoen door Nike later hernoemd werd tot de ‘Roshe One’ gingen wereldwijd miljoenen harten sneller kloppen. Was dit soms een teken aan de wand dat Nike op de achtergrond bezig was met de opvolger van de Roshe One? Ja, dat was het. Dit kunnen we nu volmondig bevestigen. Uitgerekend tijdens de Olympische Zomerspelen van 2016 – toeval of niet – kondigde Nike de spiksplinternieuwe Nike Roshe Two aan.

Een meer dan waardige opvolger!

De verwachtingen waren hoog gespannen. Zeer hoog. Iedereen weet dat opvolgers bijna nooit zo goed ontvangen worden als het origineel. Men zal de Nike Roshe Two altijd blijven vergelijken met de legendarische Roshe One. Maar niets is minder waar: het ontwerpteam is er naar onze mening met vlag en wimpel in geslaagd een waardige opvolger op te markt te brengen! Dit hebben ze zeer respectvol gedaan door het oorspronkelijke ontwerp met zijden handschoentjes te behandelen, en door de schoen grotendeels in haar waarde te laten. Want waarom zou je veel veranderen aan iets wat al heel erg goed is? En toch, de nieuwe versie heeft onmiskenbaar een enorme update gekregen. De vernieuwing zit ‘m dit keer in de details. Well done, Nike.

Een minimalistische look & feel

De schoen is een nieuw bewijs dat het ontwerpteam van Nike precies weet waar ze mee bezig zijn. Zo was de zool al dik, maar ze hebben ‘m nu nog nét ietsje dikker gemaakt. De schoen oogt hierdoor stoer en lekker chunky! Ook de randen van de schoen zijn een stuk duidelijker, waardoor de schoen een nog duidelijker contour heeft gekregen. Ook is het nieuwe model iets hoger. Kortom; hij is gewoon erg sexy. Door de nieuwe sexy vorm en het hogere silhouet zou je de Roshe Two kunnen zien als de oudere en net iets stoerdere broer van de Roshe One. Ook wat betreft technologie zit het met de Nike Roshe Two helemaal goed. De tong is één met het silhouet, waardoor de schoen als een sok om je voeten zit. En wij spreken uit ervaring; dat zit gewoon heel erg lekker. Doordat je de sokvorm kan aantrekken met een nieuw vetersysteem zit de schoen comfortabeler en stabieler om je voeten dan ooit te voren.

Bestel de Nike Roshe Two online bij theSneaker.nl

Aan de hoofdingrediënten heeft Nike niet gezeten, maar een paar nieuwe kruiden en specerijen hebben dit lekkere hapje nóg smaakvoller gemaakt. Met deze schoenen ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Bekijk onze collectie, selecteer jouw maat en kies uit één van de vele fraaie kleuren die we te bieden hebben. Bestellen is helemaal niet moeilijk, en voor je het weet staat de postbode al voor je deur met jouw pakketje. Wacht dus niet langer en bestel jouw nieuwe paar Roshe Two sneakers bij theSneaker.nl!

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren
Sitemap Blogs
© 2022 — thesneaker.nl — development by Harris Software