Adidas Hamburg

De Adidas Hamburg werd gereleased in als onderdeel van de legendarische “City Series”. De schoen is vernoemd naar de Duitse havenstad aan de Elbe en heeft inmiddels alle verwachtingen overtroffen. Terwijl veel modellen uit deze serie in de vergetelheid zijn geraakt, zijn we de Adidas Hamburg nooit uit het oog verloren. Sterker nog; het model maakte in 2015 een echte comeback en is nu meer gevraagd dan ooit!

Een veelzijdige en multifunctionele sneaker

De release van de schoen deed in de jaren tachtig aardig wat stof opwaaien. De schoen was namelijk uitermate geschikt om mee te sporten, maar je kon er ook modieus mee voor de dag komen. De gum zool maakte het ook nog eens mogelijk om zowel binnen als buiten met de schoen te sporten. Kortom; de schoen zette een nieuwe standaard en werd beschouwd als de beste all-round sneaker van dat moment. En zoals we allemaal wel weten, verliest een oude vos haar streken niet. De schoen is nog steeds zo multifunctioneel als voorheen. Nog steeds kun je de Adidas Hamburg dragen met zo ongeveer elk outfit naar wens, en is de sneaker bovendien te gebruiken in verschillende contexten.

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Adidas LA Trainer

53 sneakers

Adidas Gazelle

665 sneakers

Adidas Spezial

254 sneakers

Adidas Samba

244 sneakers

Adidas Falcon

30 sneakers

Adidas Nizza

57 sneakers

What you see is what you get

Zoals bij zoveel Adidas Originals producten het geval is, is de Hamburg de onbetwiste nummer één bij modebewuste mannen met een gezonde smaak voor retro sneakers. De schoen wordt gekarakteriseerd door het suède bovenwerk met de retro look en de bijbehorende doorzichtige gum zool. En laten we natuurlijk niet de drie strepen vergeten, welke gevestigd zijn op de gebruikelijke zijkant van de schoen. Het design van de schoen is daardoor recht door zee te noemen en kent eigenlijk weinig verrassingen. En juist daar ligt de kracht van de schoen: in al haar eenvoud. De schoen is – zeker wanneer het model afzet tegen het huidige geweld aan gecompliceerde ontwerpen - een welkome afwisseling en heeft een haast verfrissende look.

De Adidas Hamburg kan tegen een stootje

Net zoals je een oude Nokia telefoon uit het raam kunt gooien en vervolgens zonder krasje beneden weer kunt ophalen (wel even kijken of de stoeptegels geen schade hebben ondervonden) geldt dit ook voor de Adidas Hamburg. De schoen is zoals ‘ie oogt; stevig en robuust. De Adidas Hamburg is nog steeds zo sterk als voorheen en is gemaakt van alleen de meest stevige materialen.

Bestel je eigen Adidas Hamburg nu online!

Zoek jij een silhouet met een oldschool uitstraling? Dan is de Hamburg misschien wel iets voor jou. De schoen die inmiddels uitgegroeid is tot een symbool van de jaren tachtig, en is klaar om geadopteerd te worden door een nieuwe generatie. Maak een keuze uit één van de fraaie colorways en filter de sneaker op je eigen maat. Zo weet je gelijk of de schoen nog in jouw maat beschikbaar is. Bestel de Adidas Hamburg eenvoudig online bij theSneaker.nl, en met een beetje geluk heb je ‘m deze week nog in huis!

Sitemap Blogs
© 2023 — thesneaker.nl — development by Harris Software