Nike Air Span 2

Maak kennis met de nieuwe Nike Air Span II: een hele fraaie sneaker in een cool retro jasje! De schoen werd 30 jaar geleden voor het eerst gereleased maar kreeg nooit echt voet aan de grond. Vervolgens bleef het lang stil rondom de sneaker.. Erg lang. Tot vandaag! De sneaker is sinds kort weer volop te verkrijgen in een aantal hele freshe en opvallende colorways.

The Rise And Fall

De Nike Air Span I werd gereleased in 1989 en de II volgde in 1990. De Nike Air Span II was meteen erg geliefd bij de hardlopers door een combinatie van duurzaamheid, comfort en stijl. Maar toen ging er ineens een schok door de sneakerwereld: de baanbrekende Nike Air Max 1 met zichtbare Air Unit werd gereleased en de Air Span II sneeuwde voor lange tijd onder. Toch gaf het toonaangevende stijlplatform Complex in 2017 de schoen een plaatsje in haar ‘Top 50 Beste Hardloop Sneakers Allertijden’ en opperde dat de schoen een re-issue verdiende. En Nike gaf warempel gehoor aan dit verzoek. De Nike Air Span II werd in 2018 opnieuw uitgebracht.

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gemaakt van de allerbeste materialen

En eerlijk is eerlijk, Nike heeft een geweldige job gedaan met deze re-release. Het design is geheel intact gelaten en niet te onderscheiden van de 1990 original. Zo siert de overdreven grote Air Span II branding nog steeds de hak - naar onze mening het handelsmerk van deze sneaker. Voor het bovenwerk zijn dezelfde premium materialen gebruikt als voorheen, allen met een ultra zachte feel. Het bovenwerk bestaat grotendeels uit mesh wat zorgt voor een ademend comfort. De lederen panels op het bovenwerk rondom de vetergaatjes zorgen voor een verhoogde stabiliteit en duurzaamheid. De tussenzool is van het zachte phylon materiaal, welke een uitmuntende demping bij iedere stap garandeert.

Een publiek geheim

De Air Unit zie je niet, maar is er wel degelijk. En dat zijn we tegenwoordig eigenlijk niet meer gewend. De onzichtbare Air Unit doet goed haar werk en zorgt voor een optimale schokdemping, maar geeft daarover niets prijs aan de buitenwereld. De lucht zit veilig weggestopt in de zool. De Air Span II voelt er niets voor om te pronken – deze sneaker is bescheiden en is als een goed bewaard publiek geheim.

Bestel de Nike Air Span II eenvoudig online via theSneaker.nl

Los van de stijl kudo’s die je zal ontvangen met deze sneaker geniet je met de Air Span II ook van puur comfort. De Nike Air Span II combineert hedendaags comfort met een flinke dosis vintage stijl. De sneaker heeft onmiskenbaar de nineties look die momenteel zo hip is. De sneaker is na 30 jaar teruggekeerd om ons te laten zien dat kwaliteit nooit uit de mode raakt. Bestel de Nike Air Span II snel online via theSneaker.nl - bij ons tref je de grootste sneakercollectie van Nederland.

Sitemap Blogs
© 2022 — thesneaker.nl — development by Harris Software