size? en Asics brengen eerbetoon aan Japans ballonnen festival met kleurrijk sneaker

De bekende Engelse sneakershop size? is (wederom) de samenwerking aangegaan met het Japanse sneakermerk ASICS. Dit keer komen ze met een wel heel speciale release van de GEL-SAGA: een super kleurrijk model ter ere van Japans 'Balloon Fiesta' festival!

De colorway heeft een geblokt multicolor patroon die doet denken aan de lichte textiel van luchtballonnen. Het overige gedeelte het bovenwerk en de kenmerkende Asics branding is gemaakt van suède en pik en pik zwart van kleur. Dit zorgt voor een erg fraai en opvallend contrast met het kleurrijke contrast van de upper. Andere details zijn de in het oog springende gele accenten van de vetergaatjes, die eveneens terugkomen op de tong en de hiel van het model. Voor het geval je de iconische GEL-SAGA sneaker niet herkent is dit nog eens eventjes extra duidelijk gemaakt met coole multicolor letters. De witte tussenzool in combinatie met de felrode en pikzwarte buitenzool maakt dit model helemaal af!

Het model heeft een vrolijk en kleurrijk uiterlijk, die het brede scala aan kleuren van alle ballonnen die tijdens het gigantische Japanse 'Balloon Fiesta' de lucht in gaan goed vertegenwoordigd! Een hele unieke sneaker dus. De sneaker is vanaf 17 november te verkrijgen via de size? webshop.

Ben je op zoek naar andere GEL-SAGA modellen? Die hebben wij natuurlijk in onze eigen webshop van TheSneaker. En wel in alle kleuren en maten! Check onze webshop, bestel jouw favoriete versie van dit pareltje en ontvang 'm binnen enkele dagen bij jou thuis op de deurmat!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software