Asics Gel-Saga

De allereerste Asics Gel Saga sneakers werden in 1990 al door Asics op de markt gebracht, en dat heeft gevolgen gehad voor het van oorsprong Japanse merk. Met de introductie toentertijd is Asics een compleet nieuwe weg ingeslagen door de Gel technologie te integreren in een sneaker die niet alleen aantrekkelijk was voor de veeleisende hardloper, maar ook voor de stijlbewuste liefhebber van een paar grade-A sneakers. De Asics Gel Saga is het boegbeeld geworden van de Asics Gel serie. Uiteraard zijn de ongelooflijk strakke retro-looks hier voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor. Maar vergeet niet dat de Asics Gel Saga gympen ook nog eens standaard zijn voorzien van ongeëvenaard loopcomfort. Met de steeds vernieuwende looks van de Asics klassieker, heeft het merk een sneaker in handen die nog steeds door echte sneakerliefhebbers op handen wordt gedragen.

Er zijn 5 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Dames sneakers

26347 sneakers

Asics sneakers heren

610 sneakers

Asics sneakers voor dames

413 sneakers

Asics Gel Lyte 3

19 sneakers

Asics Gel-Kayano

78 sneakers

Asics Gel Lyte V

5 sneakers

Jij bepaalt in welke kleur

De Asics Gel Saga sneakers zijn echt in elke denkbare kleur en kleurcombinatie te verkrijgen. Dat betekent voor jou, dat er altijd ene paar sneakers te vinden zijn die je super eenvoudig kunt combineren met een van je outfits. Naast de uiteenlopende kleurcombinaties, heeft Asics meer dan z’n best gedaan om ook de meest populaire prints voor de Asics Gel Saga beschikbaar te maken. Eigenlijk is er geen enkel excuus meer om niet een paar Asics Gel Saga sneakers in je kast te hebben staan. De Asics Gel Saga sneaker is uiteraard verkrijgbaar in speciale heren- en damesmodellen. Het enige verschil tussen die twee is het uiterlijk. De grote overeenkomst is dat je je schoenen het liefst elke dag zult willen dragen.

Bestel je Asics Gel Saga sneakers eenvoudig online

Wie heeft het niet ooit meegemaakt: je hebt het perfecte paar sneakers gevonden en je trekt vol goede moed de stad in om ze te gaan kopen. Winkel in, winkel uit en uiteindelijk heb je ze gevonden. Maar helaas… niet meer in jouw maat op voorraad. Daarom bestel je je Asics Gel Saga sneakers dus het liefst online. Bij theSneaker zie je namelijk meteen of jouw gympen in jouw maat beschikbaar zijn en belangrijker nog; je hebt ze vaak binnen een dag of twee al in huis. theSneaker is met trots jouw one-stop sneakershop en biedt je de absolute garantie, dat wat je bestelt ook echt is wat je straks door de postbode krijgt aangeboden.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software