Rapper Skepta en Nike droppen Air Max 97/BW SK!

Engelse rapper Skepta is opnieuw de samenwerking aangegaan met Nike, en komt met zijn eigen Skepta x Nike Air Max 97/BW SK. Skepta bewijst met deze release andermaal dat 'ie naast een begenadigd rapper ook een uitstekend neusje heeft voor het ontwerpen van toffe sneakers. Wat deze sneaker verder zo uniek maakt is dat het model een unieke combinatie is van de Air Max 97 en de classic Air Max BW.

Met deze Nike Air Max 97/BW SK wil rapper Skepta zijn levensverhaal vertellen. Allereerst over zijn roots in Londen, en zijn voor altijd blijvende liefde voor de Engelse hoofdstad. Vervolgens ook over Parijs, de stad waar Skepta zijn hart aan verloren heeft. Hier ontpopte Skepta zich als muzikant en won hij voor het eerst een groot internationaal publiek voor zich. Met deze fraaie release wil Skepta een brug slaan tussen 'zijn steden': Londen en Parijs.

De kleuren van de sneaker zijn (hoe kan het ook anders) wit, rood en blauw – een verwijzing naar zowel de Britse als de Franse vlag. De keuze voor het model Nike Air Max BW is een subtiele verwijzing naar de prominente rol die dit model vervuld heeft in zowel de Parijse als Londense grime en hip-hop scene. Een andere subtiele touch is het honingraat patroon op de upper. Deze troffen we ook al aan op de eerste Skepta x Nike collab, en is afgekeken van de legendarische Nike Air Tuned 99.

De initiële release van de Skepta x Nike Air Max 97/BW SK was op 14 mei via de SNKRS Stash App. De SNKRS Stash App is een nieuwe manier van Nike om een om exclusieve releases op een coole manier op de markt te brengen. Met de App krijg je toegang tot een geheime locatie in de stad waar de sneaker te verkrijgen is, waardoor het vinden en daadwerkelijke kopen van deze sneaker zich ontpopt tot een moderne speurtocht!

Deze geheime locatie zal, uiteraard, in 'de stad van de liefde' zijn. Ben je momenteel toevallig in Parijs? Download dan de app, en ga op jacht naar deze toffe release! Enkele dagen later (op 19 mei) zal de sneaker droppen in de Parijse sneakershops Pigalle, The Broken Arm, Starcow, Shinzo, Acte 2, Sneakersnstuff en Footpatrol. Wees er wel snel bij want 'first come, first served'!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software