Ook Nike dropt speciale Pride Week Pack en eert LGBTQ+ community met kleurrijke BETRUE 2019 collectie

Vorig week vertelden we jullie al over adidas’ 2019 Pride Pack. Nike kon natuurlijk niet achterblijven en komt ook met een Pride pack om de LGBTQ+ community te eren: check de coole BETRUE 2019 pack! 

De BETRUE 2019 pack bestaat uit 4 sneakers en 1 paar slippers. Ook Nike heeft elk model uit deze pack geinjecteerd met een vleugje regenboog: niet zo vreemd aangezien dit hét icoon van van de LGBTQ+ community is. De pack bestaat uit de Nike Air Tailwind 79, Nike Air Max 720, Nike Air Max 90, Nike Zoom Pegasus Turbo én de Nike Benassi slipper.

Nike Air Tailwind 79 ‘BETRUE’

Het meest opvallende aan deze schoen is misschien wel dat het bovenwerk grotendeels gemaakt is van wit doorschijnend mesh! De schoen is hierdoor deels transparant en neemt zodoende enkele eigenschappen van de kameleon over: de kleur van de schoen veranderd zodra je een andere kleur sokken aantrekt! Hoe gaaf is dat? Op de zijkant van de patta treffen we een langgerekte (eveneens doorzichtige) zwarte Swoosh aan die doorloopt tot en met.. *tromgeroffel* ..de regenboog op de hiel van de schoen. De tong van de schoen is roze gekleurd en maakt deze kleurrijke en frisse schoen helemaal af!

Nike Air Max 720 ‘BETRUE’

De 720 is een nieuw model uit de stal van Nike en heeft gelijk een felbegeerde plaats veroverd in de BETRUE 2019 Pack! Deze sneaker behoeft eigenlijk geen verdere toelichting. Kijk er maar eens naar. Deze schoen is één en al regenboog! Deze 720 is een echte aandachtstrekker en komt op een transparante Air Unit die doorloopt over de gehele zool. Een ander vet detail? De handtekening van Gilbert Baker, de ontwerper van de Pride vlag, is op de zool gedrukt!

Nike Air Max 90 ‘BETRUE’

Volgens verschillende kenners op de redactie van theSneaker.nl kan deze hele speciale editie van de AM90 wel eens een bestseller gaan worden. Het bovenwerk is overwegend wit met grijs en komt met een contrasterende zwarte mudguard. Dat klinkt op het eerste oog redelijk.. dertien in een dozijn en misschien zelfs wel saai. Niets is echter minder waar! Meerdere fel gekleurde details op het bovenwerk sieren deze sneake. Het meest in het oog springende is misschien nog wel de regenboog Swoosh. Het lijkt alsof er acht Swooshes – in verschillende kleuren – over elkaar heen zijn gestikt. Heel cool!

Nike Zoom Pegasus Turbo ‘BETRUE’

En dan nu de laatste sneaker uit de BETRUE Pack: de Nike Zoom Pegasus Turbo. De upper is zwart. Helemaal zwart? Nee! Over het midden loopt over de gehele lengte van de schoen een brede regenboog band. Dit contrasteert uiteraard superlekker met de donkere look van de schoen, waardoor de regenboog er helemaal uitspringt. Een eyecatcher. De glitters rondom de eyelets maken het helemaal af!

Nike Benassi ‘BETRUE’

Net als adidas komt Nike ook met een rainbow flavored badslipper. En ook nu istie simpel- maar bovendien zeer doeltreffend. De slipper is zwart van kleur en de gehele band is gehuld in de kleurrijke Pride vlag. Op het midden van de band van deze moddervette slipper staat een moddervette zwarte Nike Swoosh.

Ben je geïnteresseerd in deze ode van Nike aan gelijkheid, acceptatie en de LGBTQ+ community? De BETRUE collectie wordt wereldwijd gelanceerd op 4 juni en zal beschikbaar komen via de officiële Nike shop. Check ook andere colorways van de Nike Air Tailwind 79, Nike Air Max 720, Nike Air Max 90, Nike Zoom Pegasus Turbo én de Nike Benassi in de webshop van theSneaker.nl – de grootste en beste sneakershop van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software