Nike WMNS Air Max 98 White/Metallic – release info

Na al het geweld van Black Friday, een week vol geweldige Nike aanbiedingen, is er vandaag een nieuwe versie van de Nike WMNS Air Max 98 gereleased: check snel de White/Metallic colorway!

De Air Max 98 werd ontworpen door Sergio Lozano, eveneens het brein achter de Air Max 95. De Air Max 98 wordt door velen gezien als de beste hardloopschoen ooit. Toch werd de sneaker aanvankelijk niet erg positief ontvangen. Sterker nog: het was een enorme flop! De sneaker had precies dezelfde Air Unit als de Air Max 97 en werd daarom niet als vernieuwend beschouwd. Ook had de sneaker in hetzelfde jaar concurrentie te duchten van veel andere Nike modellen die wél populair waren.

Maar nu is de Nike WMNS Air Max 98 helemaal terug, en wel met een nieuwe colorway. De inmiddels populaire sneaker komt in een subtiele doch opvallende colorway. Unieke details van het model zijn de golfvormige uitsneden op het bovenwerk van leer en de tong die gemaakt is van synthetisch textiel. De Air Max technologie vinden we terug over de gehele lengte van de sneaker. De sneaker heeft een witte basis en komt met grijze en blauwe details. De Nike branding en de heel pull tab zijn subtiel oranje van kleur. De pikzwarte veters contrasteren met het geheel en maken de sneaker helemaal af.

De Nike WMNS Air Max 98 White/Metallic is gereleased op 5 december en is te verkrijgen via onder andere Nike.nl en gaat je 190 euro kosten. Vind je de sneaker cool, maar ben je nog niet helemaal zeker van de colorway? Check dan gerust eens de andere colorways in de webshop van theSneaker.nl: bij ons heb je de grootste keuze van heel Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software