Neymar lekt via Insta Stories eerste beelden van nieuwe Nike Shox R4/TL collab

Het lijkt erop dat Nike druk bezig is met het intensiveren van de samenwerking met de sterspelers van voetbalclub Paris Saint Germain. Na de aankondiging van de Kylian Mbappé x Air Max 98 is het nu de beurt aan de Braziliaanse superster Neymar!

Eerder deze maand deden we al bericht over de fraaie nieuwe Kylian Mbappé x Air Max 98, een sneaker met talloze verwijzingen naar het leven en de carriere van de talentvolle Franse aanvaller. En dan kan die andere grote baas van PSG natuurlijk niet achterblijven.. De Braziliaanse nummer 10 plaatste op zijn Instagram Stories enkele mysterieuze foto’s van een nieuwe goudkleurige collorway van de Shox R4 & de TL.

Het is niet voor het eerst dat Nike en Neymar Jr. de krachten bundelen. Afgelopen zomer brachten de twee grootmachten ook al samen een collab uit. Het ging hier eveneens om het Shox model, die gereleased werd in twee nieuwe colorways: een zwarte TL en een multicolored R4 editie.

De nieuwe colorway uit Neymar's Insta Stories is echter volledig goud van kleur en heeft enkele zwarte details op het bovenwerk. Er is nog niet veel bekend over de release, maar wat we wel weten is dat de sneakers waarschijnlijk gedropped zullen worden in een indrukwekkende schoenendoos. De doos is volledig goud van kleur en heeft hier en daar metallic hits - hierdoor krijgt de schoen een haast koninklijke uitstraling. Net zoals bij het model van Mbappé lijken er details en verwijzingen op de upper te zitten naar de speler zelf, zoals onder andere een Neymar logo op de tong.

Aangezien we het moeten doen met slechts enkele mysterieuze foto’s op de Insta van de Braziliaanse superster is er verder nog niet veel bekend over deze release. We kunnen dus niets anders doen dan geduldig afwachten. Ook wat betreft de releasedatum van de nieuwe Neymar Jr. x Nike Shox R4/TL colorway is er nog niet veel bekend. Het jaar zit er bijna op en de verwachting is dat de sneaker pas in 2020 het levenslicht zal zien. Wil je op de hoogte blijven van alle release info omtrent de nieuwe Neymar Jr. x Nike Shox R4/TL? Houd dan de Insta van Neymar én onze blog nauwgezet in de gaten.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software