Kylian Mbappé x Nike Air Max 98!

Voetbalfenomeen Kylian Mbappé wordt in december 21 jaar. De aanvaller is één van de grootste spelers uit de stal van het sportmerk Nike en dat willen ze weten ook. Speciaal voor zijn verjaardag releasen ze de Kylian Mbappé x Nike Air Max 98, en daarmee voegt het wonderkind zich in een speciaal rijtje van atleten.

Wie wel eens op de Instagram Mbappé kijkt zal kunnen beamen dat hij een echte sneakerhead is. Met het releasen van zijn eigen sneaker gaat er een nieuwe droom van de speler in vervulling en kunnen we spreken van een nieuw persoonlijk hoogtepunt in zijn toch al zo korte carrière.

De sneaker is grijs van kleur en op de bovenste layer van het bovenwerk treffen we een geometrisch ‘gunsmoke’ motief aan. Dit is niet geheel toevallig precies dezelfde colorway als de warming-up shirtjes van zijn huidige club, Paris Saint-Germain.

Zoals verwacht treffen we op de upper nog meer Kylian details aan, zoals een gouden gestikt 'KM' logo op de tong. De Air Unit is eveneens goud gekleurd, de kleur van succes, en is bedrukt met een moderne Mbappé -graphic. Volgens Nike is de kleur goud een link naar het vooralsnog grootste succes uit zijn carrière: het winnen van wereldbeker van 2018. Op de binnenzool staat de postcode 93/93140, welke verwijst naar Bondy: zijn geboortestadje onder de rook van Parijs. De buitenzool is pikzwart maar heeft enkele groene details: de kleur van AS Bondy, de club waar hij begon met voetballen. Met deze details is de fraaie sneaker ook duidelijk connected met zijn roots. De lacestays zijn natuurlijk ook niet te missen, ze zijn gekleurd in de tricolore - een hommage aan zijn land Frankrijk.

Wanneer de sneaker precies gereleased zal gaan worden is nog niet officieel bekend, maar de kans is uiteraard groot dat dit op zijn verjaardag zal gebeuren: 21 december. We verwachten dat deze vette sneaker een groot succes wordt: houd onze blog dus goed in de gaten voor de laatste release info omtrent dit model. Bekijk ook eens de andere Air Max 98 modellen in de webshop van theSneaker.nl – ook daar zit genoeg moois tussen.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software