Kleurrijke Nike Dunk Low Viotech maakt comeback

Het is officieel. De Nike Dunk Low Viotech gaat een comeback maken! De Dunk Low is de laatste tijd weer in erg in trek: het is dan ook geen verassing dat Nike eerdere succesvolle colorways opnieuw op de markt brengt. Check snel de Nike Dunk Low Viotech!

De colorway werd in 2001 exclusief gereleased in Japan als onderdeel van het zogenaamde co.jp project. Dit project had de focus op Aziatische designs en bracht uitsluitend colorways uit die het in Azië vermoedelijk goed zouden doen. De sneaker werd door haar gelimiteerde oplage en opvallende colorway een echt collectorsitem, ook in Europa. Sterker nog: júist in Europa! Wij verwachten dan ook dat deze sneaker het hart van zowel jong als oud sneller zal doen laten kloppen.

De multi-colored suède upper bestaat uit een smaakvolle mix van kleuren als rood, oranje, geel, paars, blauw en groen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Hou jij van aandacht en heb je de ogen graag op jou (en je sneakers) gericht? Dan is deze 100% eye-catcher sneaker echt wat voor jou!

Eerder dit jaar, in september, deden we op onze blog al bericht van de Air Max 90 Viotech. Ook dat is een pareltje pur sang. De 2019 editie van de Dunk Low Viotech ziet er vrijwel precies zo uitzien als haar voorganger. Toch zijn de kleurtonen net ietsje anders.

Ook zijn er enkele gave details terug te vinden op het bovenwerk. Zo is de Nike branding op de hiel vormgegeven in het zwart. De voering is, in tegenstelling tot het origineel die van leer was, gemaakt van stof. Lekker zacht aan de voetjes dus.

De sneaker is vanaf nu te verkrijgen via de officiële Nike store en kost je 99 euro. Wees er wel snel bij: de sneaker gaat nu al over de toonbank als warme broodjes. Vind je de Dunk Low hard, maar is deze kleurrijke colorway toch niet helemaal jouw ding? Check dan snel eens onze andere colorways van de Nike Dunk Low. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software