Nike Air Max 90 gereleased in kleurrijke Viotech colorway

Ben jij gek op felle kleuren? Geniet je er van als alle ogen op jou gericht zijn? Dan is deze eye-catcher misschien wel wat voor jou! Lees snel meer over de nieuwe Nike Air Max 90 Viotech!

De Viotech colorway is stiekem al een oude rot in het wereldje. De sneakerexperts en pattasnobs onder ons zullen ‘m misschien nog wel herkennen: de kleurrijke colorway zagen we voor het eerst reeds in 2002 op een Nike Dunk Low Pro B model. Het bovenwerk leek met haar felle kleuren wel op een uitsnede van de regenboog. Haar opvallende verschijning én het feit dat 'ie alleen in Japan werd uitgebracht maakte deze sneaker tot een instant classic en echt collectorsitem.

De nieuwe Nike Air Max 90 Viotech heeft uiteraard niet alleen dezelfde naam als de klassieker uit 2002. Wanneer je het kleurenpalet van beide sneakers naast elkaar legt zal je zien dat ze ook deze verdomd veel op elkaar lijken. Wow! De sneaker is een explosie van kleuren, welke ondanks dat ze allemaal totaal verschillend zijn en met elkaar contrasteren tóch met elkaar samenleven - en dat allemaal in goede harmonie.

De upper van de sneaker is gemaakt van een smaakvolle combinatie van suède met mesh. De midsole is wit van kleur en de Air Unit is omringd door een oranje panel. De outsole is paars met oranje en maakt de sneaker helemaal af. Het fraaiste en meest unieke detail zit ‘m echter in de tong van de sneaker, waar we de originele lederen Dunk Low patch aantreffen! 

De Nike Air Max 90 Viotech is vanaf nu te verkrijgen via de officiële Nike shop. En er is ook gedacht aan de kleintjes: de sneaker is te verkrijgen in diverse kindermaten. Wat is er nou leuker dan samen met je kind op dezelfde sneakers te lopen? Check ook eens andere colorways van de Air Max 90. Bij theSneaker.nl hebben we de grootste collectie van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software