Eerste beelden van de nieuwe Nike Air Jordan 3 Animal Print Pack staan online!

Deze week verschenen er plotseling beelden van een nieuwe versie van de legendarische Nike Air Jordan 3 op social media. Later bleek het te gaan om de helft van de nieuwe ‘Animal Print Pack’: twee nieuwe dierlijke versies van de classic uit 1988.

Animal Packs en Nike is een gouden combinatie. Onder andere de Air Max 1 en M2K Tekno gingen de Air Jordan 3 voor en waren beiden een groot succes. De Air Jordan 3 werd voor het eerst gereleased in 1988, het jaar waarin Michael Jordan zijn grote doorbraak beleefde en onder andere zijn eerste NBA Most Valuable Player award ontving. De Air Jordan 3 was de eerste uit de sneakerlijn met een zichtbare Air Unit en het inmiddels legendarische Jumpman logo op de tong.

En nu, meer dan 30 jaar later, dropt Nike deze harde Air Jordan 3 Animal Print Pack. De pack zal bestaan uit twee colorways – en van ééntje zijn er al foto’s uitgelekt op social media. Het gaat om de colorway met de pakkende naam ‘Black/Sail-Gum Light Brown-Multi-Color’, welke een basis heeft van zwart pony haar. De sneaker heeft daardoor een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Maar is dat alles? Nee! Op de sneaker treffen we nog veel meer sporen van machtige dieren uit het dierenrijk aan.

Zo hebben de neus en de heeltab een luipaard print en treffen we faux-zebrahuid aan op de heeltab. De eyestays zijn weggewerkt in een cool tijgerprintje. Uiteraard is ook het Jumpman logo aanwezig op de tong, welke gemaakt is van een gladde glimmende stof die met een beetje fantasie wel iets wegheeft van een kaola huid. De midsole is wit van kleur en komt op een classic gummi outsole.

Wanneer deze speciale editie van de Air Jordan 3 precies gereleased zal gaan worden is voorlopig nog onbekend. De geruchten gaan dat de release zal plaatsvinden in de lente van 2020. Je zult dus nog eventjes geduld moeten hebben. We verwachten een ware stormloop op deze pareltjes, we raden je dus aan om onze blog goed in de gaten te houden omtrent de release van deze Animal Print Pack. Check in de tussentijd gerust ook eens andere edities van de Nike Air Jordan 3 in onze webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software