Eerste foto’s van de nieuwe Nike M2K Tekno ‘Animal’ staan online!

De sneaker fanatici is het misschien al opgevallen: dierenprints zijn momenteel hot en happening bij Nike. En er is alweer een pareltje op komst: de nieuwe Nike M2K Tekno ‘Animal’.

Wat hebben de designers van Nike toch tegen elkaar gezegd tijdens de nieuwjaarsborrel? "Laten we dit jaar eens lekker veel schoenen met dierenprints uitbrengen"? Het zou ons in ieder geval niet verbazen! Door het succes van de sneakers met animal prints duiken ze er vol in dit jaar en lijken ze voorlopig ook nog niet van plan om er mee op te houden.

En gelukkig maar. Want ook deze sneaker is er weer ééntje om je vingers bij af te likken. Het unieke aan dit model is dat 'ie zelfs meerdere dieren uit het dierenrijk vertegenwoordigt. Op de upper treffen we sporen aan van een tijger, een luipaard en een giraffe! De panels die bekleed zijn met dierenvacht zijn gemaakt van Nike’s lekker donzige ‘ponyhair’ die de sneaker de gewenste dierlijke structuur geven. Door de look & feel van deze sneaker wil je 'm het liefste de hele dag aaien!

De print is echter niet het enige in het oog springende aspect van deze sneaker. Wie goed kijkt ziet ook transparante panelen op zowel de zijkant als voorkant van de sneaker. Dit betekent dat de kleur van de schoen zich ook aanpast aan de kleur sokken je draagt! Of dit een dikke knipoog is naar de kameleon is ons overigens onbekend. Een zeer geschikte kleur sokken zou bijvoorbeeld neon groen zijn. Deze opvallende kleur komt namelijk ook een aantal keren terug in de colorway. Zo zijn de Swoosh, heel stabilizer, eyelets én de pull tab ook neon groen van kleur!

Deze sneaker is een echte aandachtstrekker in de positieve zin van het woord. Er gebeurt van alles - en toch passen de verschillende kleuren, materialen en details erg goed bij elkaar. De sneaker is bovendien helemaal van deze tijd: de M2K Tekno past perfect in het populaire ‘dad shoe’ segment met haar chunky tussenzool.

Er is nog helaas nog geen informatie beschikbaar omtrent de releasedatum van deze vette Nike M2K Tekno Animal. Maar dat ‘ie er snel aankomt, dat is een ding wat zeker is! Blijf onze blog dus goed in de gaten houden voor het laatste nieuws over dit model. Check tot die tijd gerust eens de andere M2K Tekno colorways in onze webshop!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software