Deze sicke Nike x Stranger Things collab móet je zien: 3 nieuwe colorways!

Nike komt met drie Stranger Things sneakers die je mee nemen naar de ‘Upside Down’. De klassiekers de Blazer, de Cortez en de Tailwind zijn in een nieuw jasje gestoken. Hoewel de Upside Down een plek is waar je liever niet wil zijn moeten we toegeven dat de resultaten fantastisch zijn!

 

Upside Down Blazer

Het bovenwerk van deze sneaker heeft met haar witte tinten een erg cleane look. Het bijzondere aan deze release is echter dat de kleur van het bovenwerk zal veranderen. De bovenste laag van het bovenwerk zal naarmate de tijd vordert slijten en vervagen waardoor er een nieuwe blauwe layer tevoorschijn komt. Check ook eens de vette schoenendoos op de bovenstaande foto’s waarin dit pareltje geleverd zal worden. Deze wil je toch gewoon hebben?!

Bestel de Nike x Stranger Things Upside Down Blazer hier!

 

Upside Down Cortez

Net zoals bij de Blazer het geval is veranderd ook de Cortez van kleur. Maar er is meer! De binnenzool van de sneaker is bedrukt met een aantal tekeningen die verwijzen naar het geheime lab wat door de Russen onder het ooit zo vredige Hawkins gebouwd is. Deze zool kun je er uithalen, waardoor er ineens een geheime boodschap te lezen is in zowel het Engels als het Russisch. Cool!

Bestel de Nike x Stranger Things Upside Down Cortez hier!

 

Upside Down Tailwind

Ook deze sneaker heeft de verbogen laag, die langzaam maar zeker zichtbaar zal worden. Deze Tailwind heeft net als de Cortez een verbogen boodschap, waar je goed naar moet zoeken. Onder de tong staat vermeldt dat je wanneer je de bovenste lag verwijdert, je in een alternatieve dementie zal komen.

Bestel de Nike x Stranger Things Upside Down Tailwind hier!

En dat is natuurlijk wat Nike heeft willen visualiseren met de twee verschillende kleuren. De upper verandert van een lichte en heldere look naar een donkere en grimmige stemming. Alsof je zelf in de Upside Down terecht bent gekomen.

De sneakers zijn vanaf vandaag te verkrijgen via de officiële Nike store. Klik hier om de sneaker zo snel mogelijk in huis te halen! Check ook eens andere colorways van de Nike Blazer, Cortez & Tailwind in de webshop van theSneaker. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software