Check de unieke Air Max 720 x Nike By You x maharishi make-over!

De Nike Air Max 720 krijgt een speciale maharishi make-over! De nieuwe colorway komt exclusief uit via het Nike By You platform, waardoor je 'm zelf deels kunt customizen. De sneaker is een regelrechte droom voor iedere camouflage & leopard print fetisjist.

Maharishi is een streetwear merk uit Londen. Het merk werd in 1994 opgericht door Hardy Blechman en staat met name bekend om het gebruik van de vele camouflage prints en haar liefde voor de natuur die met regelmaat in designs wordt weerspiegeld. De Air Max 720 past dan ook goed bij het merk, omdat de giga Air Unit voor maar liefst 75% gemaakt is van gerecyclede materialen.

Nike By You is een online platform waar je Nike schoenen zelf kan customizen. Je maakt je sneakers zo uniek als je zelf wil! Via de site staan er diverse modellen tot jouw beschikking, waarvan je verschillende elementen kunt aanpassen. En dat is nu ook het geval met deze fraaie maharishi editie van de Air Max 720.

In deze colorway komt de esthetiek van het dierenrijk samen met die van het leger. De camouflage print bestaat uit het kenmerkende luipaard motief, die beschikbaar is in diverse gewaagde kleuren. Daarom is dit misschien wel de eerste camouflage print waarin je juist wél op valt: deze sneaker is een echte eye-catcher.

De print is via Nike By You beschikbaar in een grote diversiteit aan kleuren: van olijfgroen tot fel oranje. Via het platform kun je overigens nog meer aanpassen dan alleen de kleur van de print of het patroon: zo kun je de kleur van de Air Unit ook aanpassen en de zool eventueel voorzien van een toepasselijke slagzin zoals “The Tigers Of Wrath Are Wiser” en “The Names Of Many”. Daarnaast kun je er voor kiezen coole maharishi branding toe te voegen op de pulltabs.

De kleine Nike swooshes op de middenvoet en de binnenzool maken de look helemaal af. De maharishi x Nike Air Max 720 is gereleased op 3 februari en gaat je zo’n 220 euro kosten. Hij staat vanaf nu geheel tot je beschikking via de officiele Nike webshop! Duurder dan de gemiddelde sneaker, maar dan heb je ook echt wat speciaals. Check trouwens ook eens andere uitvoeringen van de Nike Air Max 720.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software