Check de nieuwe out-of-space Air Max 720-818 colorway!

De tijd is rijp: de Air Max 720-818 Metallic Silver is eindelijk ready for take off! Jarenlang werd er in het high-tech lab van Nike in het diepste geheim gewerkt aan de voorbereiding van de lancering van deze vernieuwde versie van de Air Max 720.

Als een echt ruimteschip betaamt werd de sneaker onderworpen aan diverse tests – en het nieuwe pareltje van Nike doorstond ze allemaal met verve. De Air Max 720-818 is een bijzondere en smaakvolle samensmelting van de iconische Air Max 98 en de innovatieve Air Max 720.

Ga je binnenkort de maan bezoeken? Trek dan deze sneakers aan. Maar ook voor een wandeling op onze eigen planet earth is deze sneaker uitermate geschikt. Het classic Air Max 98 silhouet is flink gepimped en ziet er ineens enorm gestroomlijnd uit.

Het design van de Air Max 720-818 is voornamelijk gebaseerd op ruimtepakken van astronauten. Dit zien we duidelijk terug aan het bovenwerk, welke een glanzende Metallic Silver upper van nylon heeft. En dat terwijl de Air Max 98 normaal altijd erg divers van kleur is en gemaakt is van verschillende materialen. De vele oranje stiksels die we terug vinden op de upper zijn een duidelijke knipoog naar de verticale lijnen van de original AM98. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je de sneaker bijna als een ruimtepak aan wil trekken.

De mudguard is uitgerust met een rooster patroon en geeft de sneaker een aantrekkelijke touch. De Nike branding is minimalistisch maar verfijnd: we treffen het aan rondom de tenen en op de binnenzool. Op de tong zien we het Air Max logo en de tekst “MX-720-818” in een futuristisch font.

Het meest opvallende aan de sneaker is misschien wel de giga dikke en transparante AM720 Air Unit: de grootste en meest chunky Air Unit van alle Air Max sneakers. Hierdoor heeft de sneaker verdomd veel weg heeft van een UFO en heb je het gevoel dat je met deze sneakers aan je voeten ieder moment op kan stijgen. Op deze sneaker zweef je van comfort!

De out-of-space Air Max 720-818 Metallic Silver is vanaf vandaag te verkrijgen en gaat je €190,- kosten. Check ‘m snel in de officiële Nike store – wees er snel bij voordat het te laat is. Is de futuristische colorway toch niet helemaal jouw ding? Check dan in de webshop van theSneaker.nl ook eens de andere Air Max 720 modellen. Er is keuze genoeg!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software