Asics brengt ode aan Japanse kersenbloesem met Gel Saga Cherry Blossom

De ontwerpers van het Japanse Asics hoefden dit keer niet ver te zoeken voor inspiratie. Sterker nog: een blik uit het raam was al voldoende. Gedurende de huidige periode van het jaar staat in alle delen van Japan de roze kersenbloesem prachtig in bloei. Het land wordt er enorm door opgefleurd! Reden genoeg voor Asics om dit natuurfenomeen te eren met een eigen colorway. Maak kennis met de nieuwe Asics Gel Saga Cherry Blossom.

Voor wie heeft zitten slapen tijdens de biologielessen over de Japanse flora en fauna leggen we het nog maar eens uit: de kersenbloesem ofwel de ‘Sakura’ is een Japanse boom die tijdens de bloeiperiode schittert met haar mooie roze bloemblaadjes. De boom staat elk jaar maar heel eventjes in bloei, en dat maakt de legende eigenlijk alleen nog maar groter. Tijdens deze periode reizen dan ook extra veel toeristen af naar Japan om het natuurfenomeen zelf mee te maken.

De Gel Saga krijgt een original kersenbloesem make-over! De Gel Saga is een classic die in 1990 op de markt werd gebracht als hardloopschoen. Inmiddels heeft de fraaie sneaker de overstap gemaakt naar het lifestyle segment en is ‘ie beschikbaar in tientallen (zo niet honderden) retro looks.

De Asics Gel Saga Cherry Blossom is overwegend wit van kleur en heeft een coole kersenbloesem print op de zijkant. Ook zijn er een aantal coole details aan te treffen op de sneaker. Zo is bijvoorbeleld de Gel Saga branding zwart omlijnd. Het logo van Asics op de hiel en de tong van de schoen zijn dan weer roze van kleur. Dit gaat uiteraard zeer goed samen met de fleurige print die pronkt op het zijpanel. De oplettende kijker zal zien dat er ook nog beige accenten terug te vinden zijn op de heel tab.

Het smakelijke geheel wordt geserveerd op een witte zool, uiteraard uitgerust met de legendarische Asics Gel technologie. De witte en lichte tinten maken van de Asics Gel Saga Cherry Blossom een echte lente sneaker! De schoen is nu al verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en gaat je €110,- kosten. Wil je toch een andere colorway? Bekijk dan ook eens ons eigen Asics Gel Saga assortiment. Er is keuze genoeg! Als je op de hoogte wil blijven van de laatste releases uit sneakerland raden we je aan om ons te blijven volgen op Instagram of Facebook.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software