Nike Zoom 2K

Nike dropt met grote regelmaat een retro model en ook met deze Zoom 2K is het weer raak! De schoen neemt je mee terug in de tijd en valt op door een aantal unieke features. De Zoom 2K is geïnspireerd op de het jaar 2000. Met de Nike Zoom 2K haal je een flinke portie millennium vibes in huis!

Uitgerust met een unieke zool

De Nike Zoom 2K valt vooral op door haar hoge comfortlevels. Dit heeft grotendeels te maken met de zool, welke gemaakt is van dempend schuim en een perfecte loopervaring garandeert. Het meest unieke aan deze sneaker is misschien wel het panel op de zijkant van het bovenwerk. Deze lijkt om de buitenzool heen gewikkeld te zijn en loopt vervolgens door tot aan de lacetip. Hierdoor staan beide delen van het bovenwerk met elkaar in verbinding en straalt de sneaker een fraaie balans en eenheid uit.

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Het summum van comfort

De neus van de schoen is gemaakt van stevig leer, wat de stabiliteit en loopcomfort eveneens ten goede komt. Doordat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh ventileert de schoen bovendien uitstekend en luchten je voeten de hele dag lekker door. De binnenkant van de Nike Zoom 2K bestaat uit een neopreen sok zoals we deze onder andere kennen van de populaire Huarache. Hierdoor heeft de Nike Zoom 2K een fantastische pasvorm en zit ‘ie als een sok om je voeten heen. Heerlijk!

Unieke branding details

Ook bijzonder aan deze sneaker is de unieke Nike branding. De grote en gebruikelijke Nike swoosh op de zijkant heeft plaatsgemaakt voor een kleine en stijlvolle variant. De Amerikaanse sportgigant heeft wat betreft branding ook inspiratie geput uit een eigen klassieker uit het verleden. Dit bewijst de coole “Zm” stempel op de zijkant van de Zoom 2K. Deze heeft veel weg van de iconische “Tn” stamp op de Air Max Plus. De finishing touch? Die treffen we aan op de veterlusjes. De buitenkant van de veterlusjes zijn bedrukt met de letters “Z O O M”, en op de binnenkant staat “2 0 0 0” – uiteraard een verwijzing naar de naam van het model.

De Nike Zoom 2K online kopen? Dat doe je bij theSneaker.nl!

Met deze sneaker aan je voeten ga je gegarandeerd opvallen op the streets. De Nike Zoom 2K is met haar vele unieke details, opvallende design en dikke zool een echte eyecatcher. Met haar chunky look past de sneaker bovendien helemaal in de huidige dad sneaker trend. De comfortlevels? Tja, die zijn buitengewoon. Is deze moderne runner in een vintage jasje iets voor jou? Op theSneaker.nl hebben we de grootste sneakercollectie van Nederland. Sla snel je slag en koop dit pareltje online op theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software