Nike Challenger

Nike heeft in haar succesvolle bedrijfsgeschiedenis reeds meerdere malen een revolutie ontketend in de sportwereld. Dat was ook het geval met de Nike Challenger - wat betreft looks én performance. De hardloopschoen werd gelanceerd in 1979 en was met haar gelikte design en vooruitstrevende technologie baanbrekend te noemen.

De hernieuwde uitgave van de OG

Toch was het initiële succes van de Challenger slechts van korte duur. Al snel kwamen enkele gebreken aan het licht. Zo werd de schoen na een tijdje, terwijl de technologie zich door ontwikkelde, als te zwaar beschouwd om tot topprestaties te komen. Ook waren er enkele problemen betreffende de pasvorm, waardoor de schoen niet perfect afgesloten rondom om de voet zat - niet ideaal voor topsporters dus. Het mode verdween uit het zicht.. tot enkele jaren geleden! Nike kwam met een hernieuwde uitgave van de Nike Challenger op de proppen. En het fraaie is, zo vinden wij, is dat het designteam er alles aan heeft gedaan om zo dicht mogelijk bij het ontwerp uit de eind jaren zeventig te blijven. De charme die de schoen aanvankelijk zo populaire maakte is dus helemaal in tact gebleven!

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Air Pegasus 83

1 sneakers

Nike Tanjun

44 sneakers

Nike Air Max 97

82 sneakers

Nike Venture Runner

58 sneakers

Nike Court Legacy

67 sneakers

Nike Air Max Dawn

8 sneakers

De looks én het comfort

Het nieuwe ontwerp is natuurlijk helemaal van deze tijd. De Challenger is een stuk lichter geworden doordat de body gefabriceerd is van een smaakvolle mix van mesh en nylon. Naast lichtgewicht zijn deze materialen ook nog eens ademend, waardoor je deze schoenen zonder probleem de hele dag aan kunt hebben. De overlays zijn gemaakt van glad suède, wat zorgt voor de luxe look die tegenwoordig zo populair is in het sneaker segment. De schoen heeft een lage instap en rondom de enkel is een zachte voering van textiel aangebracht, waardoor de sneaker heerlijk comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de tussenzool gemaakt van foam, hetgeen zorgt voor een maximale ondersteuning en perfecte demping. De buitenzool heeft een classic wafelprofiel, wat je verzekert van een perfecte grip op the streets of op welke ondergrond dan ook. De fit, een probleem van het oude model, is tegenwoordig ook helemaal top, wat mede te danken is aan de moderne vetersluiting met maar liefst acht oogjes.

Nike Challenger online kopen via theSneaker.nl

De Nike Challenger is een bijna exacte remake van de OG hardloopschoen uit de jaren zeventig die hardlopers een uitgesproken look gaf. Men werd er destijds erg graag mee gezien, en we kunnen je verzekeren: ook nu is dat weer helemaal het geval! Het gaf hardlopers in de jaren zeventig een gedurfde look en geeft de trendsetter van nu een glimlach op zijn of haar gezicht. De Nike Challenger is uitgebracht in veel hippe en fraaie vintage colorways waardoor je de sneakers eenvoudig kunt combineren met allerlei verschillende kledingstijlen. We hebben dan ook maar één tip voor je: haal de Nike Challenger zo snel mogelijk in huis! Via de webshop van theSneaker.nl is dit een fluitje van een cent. Gebruik één of meer filters die onze site rijk is en vind jouw favoriete sneaker. Zo simpel is het.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software