Nike Air Max 200

Nike heeft een nieuwe sneaker toegevoegd aan haar toch al zo indrukwekkende Air Max collectie: de Nike Air Max 200! Het nieuwe model ziet er gelikt uit dankzij haar tijdloze design en sportieve look, en weet dit alles op succesvolle wijze te combineren met kwalitatief materiaalgebruik. Met de Air Max 200 is Nike er in geslaagd om coolness en comfort te verenigen in één sneaker!

Geïnspireerd op aardse krachten

Bij het ontwerpproces is volgens Nike inspiratie geput uit energiebronnen en -patronen die voortkomen uit de aarde zelf. Zo werd er onder andere gekeken naar het prachtige aanzicht van een stroom wolken boven de golvende oceaan. Dit zie je terug aan de organische ontwerplijnen op het bovenwerk zoals de vormgeving van de overlays. Met de Air Max 200 aan je voeten wordt elke doorsnee dag een geweldige reis op moeder aarde!

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike Air Max 90

212 sneakers

Nike Air Max 95

80 sneakers

Nike Air Max 97

69 sneakers

Nike Air Max 270

107 sneakers

Nike Air Max Excee

61 sneakers

Nike Air VaporMax 2021

4 sneakers

Recordhouder: de grootste Air Unit ooit

Het unique selling point van de Nike Air Max 200 is echter overduidelijk de Air Unit. Dit is namelijk de allergrootste Air Unit van het Amerikaanse sportmerk ooit! Alleen daarom wil je deze sneaker al hebben, toch? Volgens ons gaat in dit geval de omstreden uitdrukking ‘the bigger, the better’ zeker op. Doordat de Air Unit twee keer zo groot is als normaal is de demping van deze sneaker ook twee keer zo goed. Met de komst van de AM200 wordt demping naar een nieuw niveau getild. Naast dat de Air Unit er cool en chunky uitziet heeft de sneaker daarom ook nog eens de allerbeste demping van allemaal. Bovenop de enorme Air Unit komen de tussenzool, welke gefabriceerd is van Cushlon foam, en de buitenzool, gemaakt van rubber met extra groeven op de buitenkant voor de ultieme grip en duurzaamheid.

State-of-the-art materiaalgebruik

Een ander uniek aspect van deze sneaker is dat het met een upper komt waarvan de gehele basis gemaakt is van lichtgewicht en ventilerend mesh. Buiten dat dit een buitengewoon comfortabel materiaal is, vormt het bovenwerk zich hierdoor ook snel en eenvoudig rondom je voeten. Daarnaast zorgt het mesh ervoor dat de schoen goed ademt, waardoor je altijd lekkere frisse voeten houdt. Hierdoor kun je deze sneakers zonder probleem de hele dag dragen. De skins van de sneaker zijn niet gestikt en hebben daardoor een moderne en sportieve esthetiek. De upper komt met overlays van kwalitatief suede, veelal in contrasterende kleuren. De toebox is extra versterkt waardoor de schoen zeer stabiel is.

Bestel de Air Max 200 online via theSneaker.nl

Wil je de Nike Air Max 200 online kopen? Dan ben je bij theSneaker helemaal het juiste adres! De Air Max 200 is comfortabel én hip, waardoor ze momenteel erg populair zijn. De sneaker oogt lekker casual en is daardoor te combineren met haast alle jeans en chinos. Je hoeft er alleen nog maar een passende trui of shirt bij uit te zoeken! In de webshop van de theSneaker vind je sneakers voor het hele gezin, voor zowel dames als heren, en in verschillende kleuren en maten. En voor dit model is dat niet anders! Gebruik de handige filters die op onze site te vinden zijn en vind in een handomdraai jouw favoriete sneaker. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software