Clarks Trigenic Flex

Clarks is de laatste tijd lekker vernieuwend bezig. Het afgelopen jaar hebben ze meerdere malen totaal nieuwe modellen gepresenteerd die zowel het eeuwenoude erfgoed van Clarks respecteren als moderne innovatie niet schuwen. De fraaiste toevoeging is misschien wel de Trigenic Flex. Ze zien er uit als trendy mocassin schoenen, en hebben daaronder een opvallende witte zool die het model helemaal afmaken. Maak kennis met de innovatieve sneaker Trigenic Flex!

Een echt stukje ambacht

De Clarks Trigenic Flex werd gereleased in 2016 en is het perfecte huwelijk tussen een klassieke mocassin en de laatste geavanceerde technologieën uit het laboratorium van Clarks. Het silhouet van de schoen is geïnspireerd op de iconische Clarks Wallabee. De Wallabee dateert uit de jaren ’60 van de vorige eeuw en haar status heeft legendarische proporties aangenomen vanwege haar opvallende en tijdloze design. Het Trigenix Flex silhouet is gemaakt van kwaliteits nubuck leer en is afgewerkt met mooie stiksels. Ook de schoenleest waar de Trigenix Flex mee gemaakt is, is een echt stukje ambachtswerk: deze is asymmetrisch handgesneden uit beukenhout en volgt de natuurlijke vorm van de voet.

Een futuristisch uiterlijk

Tegelijkertijd ziet de Clarks Trigenix Flex er haast futuristisch uit. Dit komt met name door de hypermoderne buitenzool, waarvoor Clarks de samenwerking is aangegaan met het Italiaanse Vibram. Vibram is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in high performance zolen en constructies, en we moeten zeggen, dat zien we duidelijk terug! De zool bestaat uit drie van elkaar losstaande delen, welke bewegen in overeenstemming met de natuurlijke beweging van je voet. De flexibele Vibram buitenzool staat hierdoor garant voor grip, stabiliteit en duurzaamheid!

Bestel de Clarks Trigenix Flex online op theSneaker.nl!

Met de Trigenic Flex lijkt Clarks een nieuwe weg ingeslagen. Het model is een moderne uitvoering van het klassieke Clarks erfgoed. En het resultaat mag er zijn: een authentieke mocassin is samengesmolten met de allerlaatste technologie uit sneakerland. De schoen heeft hierdoor een optimaal comfort, beweging en flexibiliteit zónder daarbij in te leveren op het design! En bij theSneaker.nl kan je ze uiteraard allemaal vinden. Doordat wij de collecties verzamelen van de allerbeste webshops van Nederland, heb je bij ons altijd de meeste keuze voor de laagste prijs. Gebruik één van de handige filters en vind vliegensvlug de Clarks Trigenic Flex in de door jou gewenste kleur en maat!

Er zijn 5 sneakers gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2021 — thesneaker.nl — development by Harris Software