Yeezy 'Semi Frozen Yellow' krijgt restock!

Goed nieuws op deze ijskoude zondagavond: de Yeezy Boost 350 V2 'Semi Frozen Yellow' krijgt een restock! Deze coole colorway van de Yeezy 350 werd vorig jaar November voor het eerst gereleased en was binnen mum van tijd uitverkocht.

'Semi Frozen Yellow' is misschien wel de meest unieke colorway uit een inmiddels indrukwekkende reeks Yeezy releases. De basis is fel geel en fraaie wijze doorweven met golvende grijze lijnen. Op de zijkant treffen we de 'SPLY-350' branding aan, welke fel rood van kleur is. Dit zorgt voor een opvallend en haast vloekend contrast. Hierdoor heeft deze sneaker een look die helemaal past bij haar 'Godfather' Kanye West: het design is recht in je face en schreeuwt om aandacht. Een ware eye-catcher!

Het bovenwerk van de 'Semi Frozen Yellow' doet in die zin denken aan de Yeezy 350 'Zebra', die eerder dit jaar gereleased werd. Het is trouwens ook de eerste Yeezy 350 met een Boost zool die afgewerkt is met Gum materiaal. De Gum zool geeft de sneaker een oldschool look, die op haar beurt weer sterk contrasteert met de flashy en felle upper. En vraag je je af waar de tekst 'SPLY-350' op de zijkant precies voor staat? Nou, dat staat voor “supply 350”, waarin 350 staat voor de hoogte van de Yeezy. Het model is namelijk te verkrijgen in drie verschillende hoogtes: 350, 750 en 950. De 350 is de laagste van het stel.

De restock van de Yeezy Boost 350 V2 'Semi Frozen Yellow' zal plaatsvinden op 17 december. Adidas heeft nog niet onthuld hoeveel er op de markt gebracht zullen worden, maar meestal gaat het in dergelijk gevallen om een zeer beperkte oplage. Dat betekent dat je er snel bij zal moeten zijn! Het is ook nog niet bekend bij welke shops de schoen precies te verkrijgen zal zijn... wél weten we dat 'ie je €220,- gaat kosten!

Mocht je kost wat het kost een exemplaar in handen willen krijgen, dan raden we je aan om onze blog nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer er meer informatie beschikbaar komt zullen we je dit hier gelijk laten weten. Ook overig nieuws uit sneakerwereld, zoals andere vette releases, tref je aan op de blog van theSneaker!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software