Yeezy Boost 350 V2 gedropped in volledig zwarte 'Black Static' colorway!

Het houdt maar niet op met nieuwe releases voor de adidas Yeezy Boost 350 V2. Het regent de laatste tijd nieuwe colorways voor Kanye’s populaire model en ook nu is het weer raak. Na releases in blauwe en bruine aardetinten gaan we back to all black – en wij spreken uit ervaring wanneer we zeggen dat dit model het populairst is gehuld in een volledig zwarte colorway. Check snel de nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black Static’ release!

Een volledig zwarte colorway werd eerder in 2015 en 2016 gerealsed met de Yeezy Boost 350 V1 ‘Pirate Black’ - de orders waren niet aan te slepen. Nu gaat het echter om de Yeezy Boost 350 V2. Beide versies lijken sterk op elkaar, maar het verschil zit ‘m zoals altijd in de details.

Zo geeft de V2 met haar iets grotere en lossere upper je voet meer speling – en dit is iets wat de comfort levels van de schoen flink heeft geboost. Ook beschikt de V2 over een lang gerekte streep op de zijkant van de upper die doorloopt van de toebox tot aan de hak. Ook is de zool van de V2 dikker, groter en breder. De opvallendste vernieuwing is misschien wel dat de zool transparant is en bestaat uit twee losse delen: de midsole en de outsole zitten los van elkaar.

Deze adidas Yeezy Boost V2 Static Black is volledig zwart en komt uiteraard met een fraaie Primeknit upper. Rode accenten treffen we aan in de vorm van rode stitching op de pull tab. Het vette aan de Static Black release is dat er twee verschillende versies worden uitgebracht: een reflective en een non-reflective uitvoering.

De non-reflective Static Black is live vanaf afgelopen vrijdag 8:00 en gaat je 220 euro kosten. Er is ook aan de kleintjes gedacht: de kindermaten kosten 160 euro en babymaatjes 140 euro. De sneaker is te verkrijgen via de officiële adidas store, sla snel je slag want dit model is lit!

Er is nog niet bekend gemaakt wanneer de exclusieve reflecterende versie uitgebracht zal gaan worden en wat precies de features van de schoen zullen zijn. Check in de tussentijd ook eens andere moderne sneakers van zoals de adidas NMD, Nite Jogger of de Ultra Boost. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software