Yeah! Nieuwe Nike Air Max 720 komt in veelbelovende ‘Sunset’ colorway!

Nike is met de release van de Air Max 720 het jaar goed begonnen. De 720 heeft – en niet alleen wat betreft looks – veel weg van de Air Max 270: een sneaker die afgelopen jaar geïntroduceerd werd tijdens Air Max Day 2018 en gelijk een groot succes was. Met de nieuwe Sunset colorway ben je helemaal klaar voor de lente!

De 270 werd gelijk één van de best verkochte sneakers van het afgelopen jaar. En nu hoopt Nike uiteraard dat deze nieuwe 720 ook gelijk een schot in de roos is. Maar dat is logisch. De grootste gelijkenis van de schoenen zit ‘m vooral in de futuristische look die met gecreëerd wordt door de opvallende Air Unit. Bij de 270 zit deze echter alleen onder de hak, het coole aan de nieuwe 720 is dat ‘ie doorloopt over de gehele lengte van de schoen!

De Air Max 720 is speciaal ontworpen voor een lifestyle die (misschien wel helaas) helemaal past bij het jaar 2019. Agenda’s worden voller en voller en veel mensen vliegen de hele dag door van hot naar her. In dit snelle leven hebben mensen steeds vaker behoefte aan schoeisel dat zowel stabiliteit als flexibiliteit biedt. De riante Air Unit van dit model zorgt voor verlichting waardoor je met gemak de dag doorzweeft. De 720, die er uiteraard ook nog eens gewoon supercool uit ziet, is geschikt voor allerlei verschillende activiteiten!

De nieuwe ‘Sunset’ colorway is erg kleurrijk. De roze/paarse gradiënt is gebaseerd op een zonsopgang en ziet er super cool uit. Het vette is dat we deze kleurovergang niet alleen aantreffen op het bovenwerk maar ook in de Air Unit. Naast de kleuren paars en roze heeft de schoen ook diverse zwarte details zoals de buitenzool, de tussenzool en de veters.

Nike heeft via haar officiële kanalen bekend gemaakt dat de Sunset 21 februari gedropt zal gaan worden. De sneaker zal uiteraard beschikbaar komen via de officiële Nike store maar ook via andere geselecteerde retailers en gaat je zo’n €190,- kosten. Pre-order deze unieke sneaker door op de button onder aan deze post te klikken en check ook snel even ons uitgebreide aanbod Nike Air Max 270’s in onze eigen webshop!

BESTEL DE NIKE AIR MAX 720 HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software