Wow. Coming soon: de Game of Thrones x adidas Pack!

Game of Thrones fans opgelet! Adidas heeft een wel heel bijzondere collab aangekondigd: de Game of Thrones x adidas UltraBOOST Pack! Adidas slaat de handen ineen met de immens populaire HBO hitserie en heeft reeds twee modellen bekend gemaakt die vermoedelijk begin 2019 gedropped zullen worden. En er is nog meer goed nieuws.. er zullen namelijk nog een paar 'GoT' x adidas modellen volgen!

Het eerste aangekondigde model is de UltraBOOST “House Targareyn Dragons”. De schoen heeft een overwegend zwarte met oranje colorway. De kleur oranje is opgebouwd uit rode, gele en oranje details, waardoor het lijkt alsof de bovenwerk van de schoen in vuur en vlam staat! Deze kleuren representeren de vurige hete adem van de draken van Daenerys Targaryen. Het model wordt uiteraard vergezeld door de kenmerkende drie strepen van het Duitse merk en helemaal afgemaakt door een 'Targaryen's Dragon' logo op de tong. Op de hiel zit een knalrode heeltab waarop staat 'Fire and blood' oftewel 'Vuur en bloed'.

Het tweede model uit de GoT x adidas Pack werd een paar dagen geleden bekend gemaakt: de UltraBOOST 'House Lannister' colorway. De Lannister versie van de sneaker heeft een fel rode Primeknit upper, welke gesierd wordt door 'metallic' gouden spikkels. Dit geeft de schoen de ietwat chique en haast koninklijke uitstraling die goed bij de Lannisters past. De schoen wordt verder helemaal afgemaakt door de welbekende adidas cage op het middenrif en de contrasterende zwarte hiel. Ook dit model is uitgerust met een heeltab (is dit het handelsmark van deze Pack?) waarop staat: 'Hear me roar!'. Onmiskenbaar het motto van de Lannisters!

De collectie zal, als we de geruchten moeten geloven, ook nog worden bijgestaan door een silhouet gebaseerd op 'The Starks', de 'White Wakers' en de 'Night Watch'. Dat maakt vijf sneakers in totaal. De Game of Thrones x adidas collectie zal gereleased worden in april 2019, wat niet geheel ontoevallig precies samenvalt met de release van het achtste en laatste seizoen van de serie op HBO. Kun je echt niet wachten tot die tijd? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. We hebben de grootste adidas UltraBOOST collectie van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software