Wow! Barbie maakt comeback in unieke Puma Nova collab

Ladies, we hebben een nieuwe vette collab voor jullie in de aanbieding. En wel ééntje tussen Puma en Barbie! En het resultaat is misschien wel net zo vet als dat het allemaal op voorhand klinkt. De Barbie x Puma Nova is de droomsneaker van elke nineties chick!

De barbiepop is gedurende haar bestaan een constante bron van inspiratie geweest. Zowel in de fashion wereld als voor onze persoonlijke ontwikkeling. Zo inspireerde Barbie ons om een popster, leraar of astronaut te worden. En nu is Barbie ineens de collab aangegaan met het sneakermerk Puma! Deze samenwerking komt echter niet zomaar uit de lucht vallen. Je zou het misschien niet zeggen als je d’r ziet, maar Barbie is dit jaar alweer 60 jaar geworden. En daarom trakteert ze jullie op deze heerlijke sneaker!

Er is gekozen voor een mash-up van de Puma Nova. Dit is een nieuw model welke dit jaar pas op de markt is gebracht. De Nova is geïnspireerd op de eigen Puma nineties runners, maar heeft nét een andere twist gekregen. De schoen combineert een chunky look met een moderne slanke bovenkant. De schoen heeft een gestroomlijnde upper van mesh maar daarover stijlvolle suède en leren overlappingen. De dikke zool maakt deze sneaker perfect voor urban streetwear looks. De Puma Nova is modern, retro én elegant. Daarom was dit het perfecte model om Barbie eens lekker mee te restylen.

Wie aan Barbie denkt, denkt al snel aan de kleur roze. Het is dan ook geen verrassing dat de schoen overwegend uit roze tinten bestaat. De schoen heeft witte veters en gele details op de heel tab. We treffen een gradient patroon aan op de zijkant en de tong van de schoen. Dit geeft de schoen die ninties look. Het retro Barbie logo op de heel, inclusief kleine palmboom en overlappende vintage driehoeken, maakt deze sneaker helemaal af! De kleuren van deze sneaker maakt het tot de ideale schoen voor de lente en de zomer.

Deze schoen is wat Barbie zelf wel eens zou kunnen dragen in 2019. Im a barbie girl in a barbie world! Je kunt 'm bestellen in de officiele PUMA store, en dat gaat je zo'n 100 euro kosten. Check ook eens ons aanbod Puma sneakers in onze eigen webstore. Veel plezier bij het shoppen! 

BESTEL BARBIE X PUMA NOVA HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software