Wow! Adidas komt met hele coole NMD R1 Primeknit Zebra Pack!

De Adidas NMD R1 krijgt voor één keer meer dan drie strepen in de veelbelovende Zebra pack! De sneaker is een echte eye-catcher en zal te verkrijgen zijn in twee te gekke colorways. De Zebra pack zorgt voor een instant smile op ons gezicht. Wat denken jullie er van?

De NMD R1 is, hoe kan het eigenlijk ook anders, verkrijgbaar in een overwegend witte en zwarte colorway. De print is volgens het designteam van het Duitse Adidas geïnspireerd op de safari, en heeft een zeer subtiele kleurenmix van zwart en wit. Misschien, heel misschien, is de sneaker ook wel een beetje geïnspireerd op het enorme succes van de populaire Zebra Yeezy Boost 350 v2. Wie zal het zeggen? 

Het silhouet van beide colorways is simpelweg het negatief van elkaar; en hebben precies de tegenovergestelde kleuren uit het kleurenspectrum! Ééntje heeft een witte Primeknit upper met fraaie zwarte strepen, de ander heeft een zwarte basis die op subtiele wijze wordt afgewisseld met witte strepen. Uiteraard treffen we de tussenzool met de kenmerkende 'bumpers' ook aan op de schoen - die misschien wel het handelsmerk is van de NMD R1. De bumpers matchen respectievelijk de witte of zwarte kleur van het bovenwerk. De semi doorzichtige witte buitenzool maakt de exotische look van deze sneaker helemaal af.

Oh, en hoe zit het eigenlijk met het comfort? Ook dat zit helemaal snor. De NMD R1 staat namelijk bekend als één van de meest comfortabele sneakers, en dat is bij deze uitvoering niet anders. Het verfijnde Primeknit materiaal verzekert je voeten van het best denkbare comfort en bescherming. Hoewel we op deze Adidas sneaker eens geen drie strepen aantreffen (en geloof ons: dat is echt uniek) treffen we op de chunky heeltab wel een fraaie branding aan van het Duitse topmerk.

Beide Zebra versies van de NMD R1 zijn sinds vandaag te verkrijgen via de officiële Adidas store. Sla zo snel mogelijk je slag, want wij garanderen dat dit model heel hard zal gaan. Bevalt de NMD R1 je, maar heb je 'm toch liever in een andere kleur? Check dan snel de NMD R1 collectie in onze webshop. Er is keuze genoeg!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software