Women's only: de "game-changing" Puma Basket Core Black!

Smooth en gestroomlijnd, dát is de Puma Basket! De sneaker verscheen in de jaren '60 als basketbalschoen op het toneel, maar werd al snel geadopteerd door de hip-hop scene. Binnen mum van tijd transformeerde de sneaker tot een icoon van de Amerikaanse pop-cultuur.

En de klassieker is alweer een tijdje bezig aan een comeback - zeker de laatste maanden reikt de populariteit van de sneaker tot grote hoogten! De urban sneaker is een 'women only' silhouet, en komt op een geribbelde platform zool die lekker chunky en dik is.

De 'Core Black' is zwart van kleur, en heeft een stijlvolle lederen upper. Een fraaie vetersluiting zorgt voor een strakke fit, en uiteraard mag het stijlvolle Puma logo niet ontbreken op de zijkant. Bevalt de sneaker je, maar heb je 'm liever in een andere kleur? Dat kan ook, de Basket is te verkrijgen in talloze soorten en maten. De Puma Basket staat bekend als een echte “game-changer”: voor dames die niet bang zijn om de sneaker wereld te veranderen. Check snel onze collectie op theSneaker.nl!

BEKIJK ONZE PUMA BASKET COLLECTIE HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software