WMNS Only: Check de Adidas Falcon ‘Animal’ met verschillende dierenprints!

Dierenprints op sneakers, het is een ding dit jaar. De adidas WMNS Falcon is al een aantal keer gedropped in ‘animal’ prints, en nu hebben we er alweer ééntje voor jullie!

De adidas Falcon is één van de pioniers van de zogenaamde dadsneakers hype. De hype ontstond toen supersterren zoals Ariana Grande, Selena Gomez en Kylie Jenner op Instagram werden gesignaleerd op deze sportschoenen met nét iets te dikke zolen. De schoenen waren aanvankelijk totaal niet hip, de miljoenen followers moesten er eventjes aan wennen. Het waren eerder schoenen die je vader in de jaren '90 aantrok naar de tennisclub. Maar nu heeft de wereld de dadsneaker trend massaal omarmd!

De mannen onder ons moeten we helaas teleurstellen: deze schoen is een WMNS only model! Dat wil zeggen dat ‘ie verkrijgbaar is tot en met maatje 44,5. De coole dierenprint geeft de schoen nog nadrukkelijker een vrouwelijke touch. Het coole aan de print is dat het niet één, niet twee maar maarliefst drie animals representeert!

De leopard print is misschien wel de meest herkenbare: bruin met vlekjes. Om de zebra print kunnen we ook niet heen, wit met zwarte streepjes. En dan zijn er nog de panels met een blauwe opdruk met zwarte stippen. Dit is de zogenaamde reptile print! Deze is ook nog eens glanzend en glad, waardoor de feel lijkt op een reptielenhuid zoals die van bijvoorbeeld een slang.

De feel is sowieso een belangrijk onderdeel van deze sneaker. De leopard en zebra print zijn gemaakt van ponyhair, waardoor het bovenwerk grotendeels aanvoelt als echte vacht. Je zou de sneaker daardoor bijna de hele dag door willen gaan aaien.

Dit alles wordt geserveerd op een classic zwarte zool, die lekker chunky is zoals we gewend zijn van een dadsneaker original. De binnenvoering en veters zijn eveneens zwart en geven de sneakers een vette uitstraling. Het neusje van de zalm (om in de dierensfeer te blijven) is de gouden adidas branding op de zijkant en de tong van de sneaker!

De adidas WMNS Falcon ‘Animal’ zal gereleased worden op 15 april, en gaat je €130,- kosten. Voor de laatste ins en outs over deze en nog veel meer sneakers doe je er goed aan om ons te blijven volgen op de social media kanalen. Check ook eens onze andere adidas Falcon modellen in onze webshop. We hebben ‘m in alle kleuren van de regenboog!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software