WMNS Air Max 90 komt in twee zeer kleurrijke en opvallende colorways

Dames opgelet! Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van twee zeer kleurrijke nieuwe edities van de Nike WMNS Air Max 90 LX.

De Nike Air Max 90 viert dit jaar haar 30e verjaardag en dat zullen we weten ook. Nike slaat ons de laatste weken om de oren met nieuwe en unieke releases van het model. Ook nu worden we weer getrakteerd op iets moois.

Beide colorways zien er totaal verschillend uit, maar als je ze naast elkaar zet zie je toch een aantal overeenkomsten. Één daarvan is dat het beide echte eye-catchers zijn. Met deze schoen aan je voeten trek je gegarandeerd de aandacht van de voorbijgangers.

WMNS Air Max 90 LX “Leopard”

De eerste colorway heet de Air Max 90 LX “Leopard” en tja, de naam zegt het eigenlijk al: de sneaker heeft een sicke luipaard print op de mudguards en de voorvoet. De unieke colorway heeft een neon groene basis met ook her en der wat gele accenten zoals op de eyestays, heeltab en rondom de Air Unit. De Swoosh en de tong? Die zijn roze! Waarom eigenlijk ook niet? Een ander cool detail is de bloem graphic op de tong, welke de schoen een speels uiterlijk geeft. Het geheel wordt voor u geserveerd op een witte midsole.

WMNS Air Max 90 LX “Laser Fuchsia”

De “Laser Fuchsia” colorway heeft een witte basis met roze details rondom de eyestays, de Air Unit en de heeltab. We zien dat de luipaard print dit keer het binnenwerk siert en dat het bloemetje wederom op de tong is afgebeeld. Het unique sellingpoint van deze sneaker zijn toch wel de glanzende zilveren mudguard en de neon gele Swoosh. Style!

Release info

Beide sneakers zullen gereleased worden in Azië op 25 januari en daarna hopelijk de grote oversteek maken naar Europa. Blijf onze blog checken om hiervan op de hoogte te blijven! Tot die tijd kun je je overigens ook prima vermaken met andere Air Max 90’s in de webshop van theSneaker.nl. Veel plezier bij het shoppen

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software