Whut? Een Puma x Motorola collab?! Check snel de futuristische Puma RS-X x Tech Motorola!

De nieuwe Puma x Motorola collab brengt twee unieke ontwikkelaars samen: waar de één het doet voor de sport en mode, doet de andere het voor de techniek en innovatie. Het resultaat? Een exclusieve editie van de Puma RS-X met een uniek modern design, gave details en een futuristische colorway.

Motorola is al 90 jaar lang een pionier op het gebied van techniek en innovatie. Met het ontwerpen van eerste mobiele telefoon ooit stond het merk aan de wieg van de moderne communicatie en maakte het de levens van miljarden mensen een stuk eenvoudiger. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één van de belangrijkste en meest ingrijpende uitvindingen van de afgelopen eeuw als inspiratie heeft gediende voor de eerste officiële Motorola sneaker.

De Puma RS-X x Tech Motorola is geen ‘smart schoen’ en heeft geen gadgets aan boord zoals bijvoorbeeld een stappenteller. Integendeel: de schoen is eerder nostalgisch van aard en geïnspireerd op classic mobiele telefoons uit de jaren ’80, ’90 en 2000. Dit referentiekader is het best terug te zien aan de buitenzool. Deze is uitgerust met vormen en texturen die verwijzen naar het toetsenbord van een oldschool gsm.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zilveren mesh met daarover blauwe leren overlappingen. Op de toe- en veterbox treffen we zwarte panels aan. Het meest opvallende aan de schoen? De paarsgekleurde bubbel net boven de toebox. Net als bij de originele RS-X is er geen Puma branding terug te vinden op het bovenwerk van de schoen. Juist dit geeft het model haar futuristische en tijdloze uiterlijk. Wel is het Motorola logo zeer subtiel verwerkt in het rubberen element op de hiel van de schoen. Verder zijn er nog enkele andere toffe details aan te treffen op de sneaker. Check bijvoorbeeld de blauwe strepen op de tong die een verwijzing zijn naar elektriciteitsgeleiding en de coole ‘hellomoto’ badge op de zijkant van de schoen.

Puma is er samen met Motorola in geslaagd de sneakerwereld weer naar een hoger niveau te tillen met een geheel nieuwe versie van de eigen RS-X uit de jaren ’80 met daarop technisch geïnspireerde details.

Heb jij interesse in deze gave sneaker? Surf dan snel naar de officiële Puma webshop! De Puma RS-X x Tech Motorola is er vanaf vandaag te verkrijgen en gaat je 120 euro kosten. Staat de colorway je iets minder aan? Laat je dan inspireren door het Puma RS-X aanbod op theSneaker.nl: alleen bij ons kies je uit 300 vette colorways!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software