Vijf voetbalclubs krijgen een eigen adidas Ultra Boost sneaker!

Beste voetbalfans, we hebben goed nieuws voor jullie! Adidas komt met een speciale ‘Soccer Pack’ welke zal bestaan uit vijf nieuwe colorways van de Ultra Boost DNA. De colorways zullen gebaseerd zijn op vijf verschillende grote voetbalclubs: Bayern München, Juventus, Arsenal, Manchester United en Real Madrid.

Vijf Europese grootmachten dus - welke uiteraard niet geheel toevallig allemaal gesponsord worden door adidas. De Ultra Boost DNA werd gelanceerd in 2015 en was eigenlijk meteen een instant classic. De Ultra Boost DNA staat bekend om haar comfort en veelzijdigheid: de sneaker is zowel geschikt als hardloopschoen en als lifestyle patta. De schoen is namelijk niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens uitgerust met de revolutionaire adidas Boost technologie. Deze technologie is zo comfortabel dat je een boost krijgt tijdens het sporten: een must-have in de collectie van elke zelf respecterende sporter.

Niet zo gek dus dat adidas deze state-of-the-art performance én lifestyle schoen heeft geselecteerd voor de Soccer Pack. De colorways zijn geïnspireerd op de clubkleuren en met name de kleuren van het officiële derde tenue van de respectievelijke voetbalclubs. Elke schoen komt met een lichtgewicht primeknit upper, lace cage en heel clip.

De Manchester United schoen heeft een bordeauxrood bovenwerk, zwarte Three Stripes en daarnaast zalmroze details. De schoen van Arsenal a.k.a. ‘The Gunners’ heeft een zwarte basis en komt met donkergroene details – precies zoals bij het derde tenue van de club. Het team van Real Madrid wordt ook wel ‘De Koninklijke’ genoemd - en het is daarom dat de schoen een koningsblauw bovenwerk heeft, welke opgevrolijkt wordt door roze details. Het rood van de Ultra Boost van Bayern München heeft veel weg van de kleurtint waarin ‘Der Rekordmeister’ speelt en komt verder met zwarte details en veters. De laatste schoen heeft een toffe zwart-oranje colorway en representeert de Turijnse club Juventus.

Alle schoenen hebben het logo van de club op de tong, wat natuurlijk supercool is. De bijnamen van de clubs staat op de heel clips van de schoenen. Daarnaast worden alle schoenen geserveerd op een spierwitte Boost tussenzool met daaronder een zwarte rubberen buitenzool.

Of je nou een fanatieke voetbalsupporter bent of gewoon een sneaker fan, in de adidas Ultra Boost ‘Soccer Pack’ zit een sneaker voor iedereen. Zie jij het wel zitten om je favoriete club te promoten met één van deze schoenen aan je voeten? Dan moet je nog even geduld hebben. Wanneer de ‘Soccer Pack’ gereleased gaat worden is momenteel namelijk nog onbekend.

Aan de sneaker van Juventus hangt een prijskaartje van 180 euro. De overige vier schoenen gaan je 170 euro kosten. Bekijk ook eens de Ultra Boost collectie in onze eigen webshop waar je nog veel meer fraaie colorways zal aantreffen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software