Vier de lente met de nieuwe chunky adidas Yung 1 'Mint'

De lente is officieel begonnen! En de lente zorgt ieder jaar weer voor een aantal freshe en zomerse releases. In dit kader kunnen we niet om de nieuwe adidas Yung 1 ‘Mint’ heen!

Het bekende Duitse sneakermerk heeft één van haar nieuwe pareltjes, de Yung 1, een totale make-over gegeven. Speciaal voor de lente. De schoen bestaat uit diverse lichte en natuurlijke pastelkleuren. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh met premium leather overlappingen en bestaat overwegend uit de kleuren roze en beige. Daarnaast treffen we nog enkele details en layers aan in grijs, crème en mint kleur. Daarover later meer.

Wat voorop staat is dat door het kleurgebruik de sneaker een zachte, rustige en vooral zomerse uitstraling heeft. Zo zijn de wereldberoemde drie strepen op de zijkant van de sneaker mint van kleur, hierdoor is de adidas branding een stuk minder schreeuwerige aanwezig dan normaal. Dit geeft de sneaker een zeer moderne look. Met haar futuristische en chunky design past deze sneaker sowieso goed in de trendy ‘dadsneaker’ hype die ontketend werd door supersterren zoals Selena Gomez, Kylie Jenner en Ariane Grande.

De Yung 1 ‘Mint’ komt zoals altijd op een EVA tussenzool, welke zorgt voor een zeer comfortabele loopervaring. Het lijkt wel alsof je op wolken loopt – en wij spreken inderdaad uit ervaring! Doordat de EVA zool is uitgerust met de adidas Torsion technologie, een soort boog onder het middendeel van de voet, ervaar je een nog betere steun en stabiliteit. Wat ook cool is, is dat de Torsion boog duidelijk te zien is aan de onderkant van de schoen. Het roze kruis ten hoogte van de middenvoet zet cool af tegen de voor de rest voornamelijk zwarte buitenzool.

Dames en heren, dit is de ultieme zomer 2019 sneaker: zowel wat betreft comfort als wat betreft kleurgebruik en moderne dadsneaker design. Door de pastelkleuren en de moderne look is deze sneaker bovendien te combineren met veel verschillende soorten stijlen. Wil jij helemaal zomer ready zijn? Bestel ‘m dan nu voor 120 euro! Het model is onder andere te verkrijgen bij Sneakavenue en Farfetch! Check ook eens de andere adidas Yung 1 modellen in onze eigen webshop!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software